Gambas au Beurre d'Escargot
צריך ללא גלוטן ו מנות ראשונות pescatarian? Gambas au Beurre d ' Escargot יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתאים ל-6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 304 קלוריות. גשו לסופר וקנו את הפלפל, שאלוט, שרימפ ענק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ רציני אוכל יש 84 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו Gambas Al Ajo, Gambas al Ajillo, ו Gambas Al Ajillo (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את Beurre D ' Escargot: בקערה, לערבב יחד את כל החומרים עד מעורבב היטב. אתה יכול להשתמש במעבד מזון, אבל לא לערבב או שזה יאבד את המרקם שלה.
מחממים את התנור ל 232°. עם סכין חדה או מספריים, פרפר (פיצול) שרימפס ולהסיר את הווריד, אבל להשאיר שרימפס בצדפים.
מניחים שרימפ shell למטה בצלחת gratin. כסה אותם עם הבורה ד ' אסקרגו.
שים את המנה בתנור שחומם מראש עד שרימפס מבושלים דרך, על 8 דקות.