Ghirardelli שוקולד פטל עוגת גבינה לבבות
אם יש לכם פירה פטל, שמנת כבדה, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לבבות שוקולד-פטל, עוגות פטל עם קרם חמאה ורוד לבבות שוקולד תחרה, ו עוגות פטל עם קרם חמאה ורוד לבבות שוקולד תחרה.
הוראות
מחממים מעל 325 מעלות F (165 מעלות C).
קרום: בקערה בטוחה במיקרוגל, להמיס את החמאה.
מוסיפים את הקרקרים שוקולד גרהם, שקדים טחונים, וסוכר ומערבבים עד בשילוב. הקש תערובת לתוך החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ ' ולהניח בצד.
מחית: בסיר, לשלב פטל וסוכר. מביאים לרתיחה, וממשיכים רותחים 3-5 דקות, או עד שהרוטב סמיך. מסננים רוטב דרך מסננת רשת כדי להסיר זרעים ולהניח בצד.
בסיר קטן על אש נמוכה, להביא את הקצפת רק רותחים.
הסר מהחום ולהוסיף את שבבי השוקולד. להפריש במשך 5 דקות ולאחר מכן לערבב עד חלקה.
בקערה גדולה, מערבבים יחד גבינת שמנת וסוכר 3/4 כוס עד חלקה. הכה בביצים, אחד בכל פעם.
הסר כ 1 1/2 כוס הבלילה הזאת ולמקם לתוך קערה קטנה יותר ולהוסיף 1/2 כוס רסק פטל. להתמזג עד בשילוב.
מוסיפים את השוקולד המותך לבלילה הנותרת ומערבבים עד לשלב.
יוצקים את הבלילה עוגת גבינה שוקולד לתוך המחבת. בזהירות רבה שכבת תערובת עוגת גבינה פטל על גבי תערובת השוקולד.
אופים במשך 60 עד 75 דקות, או עד המילוי מוגדר. מגניב במחבת, ואז לכסות עם ניילון לעטוף במקרר עד קר לפני הסרת מחבת.