Giblet Gravy
רוטב הקרביים יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 109 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו סלרי, עוף, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו Giblet Gravy, Giblet Gravy, ו Giblet Gravy (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 2 ליטר, מקום giblets (למעט כבד); להוסיף מספיק מים כדי לכסות.
מוסיפים סלרי, בצל, 1 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית.
חום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים 1 עד 2 שעות או עד קרביים רכים.
הוסף כבד במהלך 15 הדקות האחרונות של בישול.
מסננים את תערובת הקרביים, הזמנת מרק וקרביים. זרוק סלרי ובצל.
לאחר הסרת טורקיה מחבת צלייה, להסיר 1/2 כוס טפטוף (מיצי טורקיה ושומן); מילואים.
יוצקים שאריות לתוך כוס מדידה 2 כוס; להוסיף מרק giblet מספיק מרק עוף למדוד 2 כוסות; להפריש.
מקום שמור 1/2 כוס טפטוף במחבת צלייה או מחבת 12 אינץ'. מערבבים בקמח. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן גירוד חתיכות חומות במחבת, עד חלקה משחימים. מערבבים בהדרגה תערובת 2 כוסות מרק. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד תערובת רותח ומתעבה.
הסר בשר מהצוואר; דק קוצצים בשר קרביים ומוסיפים לרוטב אם תרצה בכך. מערבבים במלח ופלפל.