קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות3
ציון בריאות5
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

Giblet Gravy

Giblet Gravy
רוטב קרביים הוא רוטב המגיש 3. מנה אחת מכילה 153 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 525 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכי לחנות וקחי שום, טפטוף מהודו, חרדל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Giblet Gravy, Giblet Gravy, ו Giblet Gravy.

הוראות

1
מחממים את החמאה בסיר 2 ליטר על חום בינוני גבוה. כאשר חם, להוסיף את הקרביים למחבת. תשחימו אותם מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
2
מוסיפים בצל, סלרי, גזר, שום: 
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיף את הבצל, סלרי וגזר ו sauté עד הבצל להפוך שקוף, על 3-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיף את השום ו sauté עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
מוסיפים עלי דפנה, קורנית, מים, מביאים לרתיחה: 
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
6
מוסיפים את עלה המפרץ, קורנית ומים. להביא לרתיחה. מנמיכים את החום, מכסים חלקית כך שכמה אדים בורחים, ומבשלים על רתיחה נמוכה במשך כמה שעות, בעוד טורקיה (או עוף) מבשלת.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
7
מסננים את המניה, לרכך את בשר הקרביים: ברגע שהציפור קרובה להיעשות, מסננים את הקרביים ומלאים דרך מסננת רשת עדינה לתוך קערה. תניח בצד את המניה.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
8
הסר את הקרביים מהמסננת. דק לרכך את בשר הקרביים. אם אתה רוצה, אתה יכול למשוך חלק מהבשר מהצוואר ו לרכך גם את זה.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
9
מוסיפים קמח או קורנפלור כדי לטפטף צלי: לאחר הציפור נעשה, להעביר אותו קרש חיתוך לתת לו לנוח.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
יוצקים את השומן העודף (מלבד כף או שתיים) מהמחבת הצלייה. הגדר את המחבת צלייה מעל שני מבערים של סטובטופ להגדיר על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
11
מוסיפים את הקמח (או תרחיף קורנפלור) ומקציפים אותו לתוך הטפטוף. מערבבים את הקרביים הטחונים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
בואו לבשל במשך כמה דקות, ערבוב בעת הבישול.
13
הוספת מלאי וקרביים טחונים: 
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
14
הוסף את המניה של הקרביים המתוחים אל טפטפי המחבת והקרביים ומערבבים היטב כדי לשלב. מביאים לרתיחה ומערבבים כל הזמן עד שהרוטב מתעבה, כ 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
15
להוסיף 1-2 כפיות חרדל (לפי הטעם). בדוק מלח ולהוסיף יותר מלח לפי הטעם במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(או או רגיל)(או או רגיל)
16
מגישים אותו כפי שהוא, או פירה את הרוטב בבלנדר עבור מרקם חלק יותר.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות