Glogg
Glogg דורש כ 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 321 קלוריות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-318 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זה עובד טוב כמו מתאבן. . גשו לסופר וקנו זרעי הל, ברנדי, מקלות קינמון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: Glögg, Glögg, ו Glögg.
הוראות
יוצקים יין לתוך סיר גדול. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. לעטוף גרידה כתומה, מקלות קינמון, הל וציפורן בכותנה, לקשור עם חוט מטבח ולשים לתוך סיר.
בואו להרתיח במשך 15 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים שקדים וצימוקים וממשיכים להרתיח במשך 15 דקות נוספות.
מניחים גריל תיל מעל הסיר ומכסים עם קוביות סוכר. לאט לאט לשפוך על ברנדי, לוודא לחלוטין להרוות את הסוכר. סוכר אור עם גפרור ולתת לו להבה. כאשר הסוכר נמס, מכסים את הסיר במכסה כדי לכבות את הלהבה.
מערבבים ולהסיר שקית תבלינים.
מגישים חם בכוסות עם כמה שקדים וצימוקים.