Dorie Greenspan ' S Go-To Beefe Daube הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 55 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 768 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לך לחנות ותביא צ'אק רוסט, שאלוט, גזר לבן ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הקוניאק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קוניאק פודינג חמאה כקינוח. נסו עוגיות קראש-O-מ Dorie גרינספן, עוגות השוקולד הכפולות של דורי גרינספן, ו עוגת הבננה הטובה ביותר (Dorie Greenspan) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מרכז מתלה בתנור ומחמם מראש את התנור ל 350 ° F.
2
לשים תנור הולנדי על חום בינוני ולזרוק בבייקון. לבשל, לערבב, רק עד הבייקון חום, ואז להעביר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
3
יבש את הבשר בין מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים 1 כף השמן לשומן הבייקון בסיר ומחממים אותו על אש בינונית גבוהה, ואז מחממים את הבשר, בקבוצות, מכל הצדדים. אל תצטופפו בסיר - אם אתה מנסה לבשל יותר מדי חתיכות בבת אחת, אתה קיטור הבשר ולא חום זה—ולוודא שכל חתיכה מקבלת צבע טוב.
מרכיבים שתצטרך
5
מעבירים את הבשר השחי לקערה עם הבייקון ומתבלים בקלילות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
6
יוצקים את השמן בסיר (לא להסיר כל חתיכות השחמה דבוקות לתחתית), להוסיף את כף הנותרים של שמן, ולחמם אותו על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את הבצלים ואת השאלוט, מתבלים קלות עם מלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב, עד הבצל לרכך, כ 8 דקות. לזרוק את השום, גזר, גזר לבן, אם אתה משתמש בהם, ולתת הכל כמה פניות טובות כדי לכסות את כל החומרים עם קצת שמן.
מרכיבים שתצטרך
8
יוצקים את הברנדי, מגבירים את החום, ומערבבים היטב, כך שהברנדי משחרר כל מה שעשוי להיות נצמד לתחתית הסיר.
מרכיבים שתצטרך
9
תן לברנדי לרתוח לרגע, ואז להחזיר את הבשר ובייקון לסיר, לשפוך את היין, ולזרוק את זר garni. שוב, לתת לכל דבר במהומה טובה.
מרכיבים שתצטרך
10
כאשר היין מגיע לרתיחה, מכסים את הסיר בחוזקה עם חתיכת נייר אלומיניום והמכסה. החלק את הדובה לתוך התנור ולאפשר לו braise ללא הפרעה במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
11
משוך את הסיר מהתנור, להסיר את המכסה ולסכל, ומערבבים הכל פעם אחת. אם זה נראה כאילו הנוזל הוא צמצום על ידי הרבה (לא סביר), להוסיף רק מספיק מים כדי לכסות את החומרים. לשחזר את הסיר עם רדיד ומכסה, להחליק אותו בחזרה לתנור, ומבשלים עוד 1 1/2 שעות (הזמן הכולל הוא 2 1/2 שעות). בשלב זה הבשר צריך להיות מזלג מכרז—אם זה לא, לתת לו עוד 30 דקות בערך בתנור.
מרכיבים שתצטרך
12
תטעם את הרוטב. אם אתה רוצה את זה קצת יותר מרוכז (בדרך כלל אני חושב שזה בסדר כמו שהוא), לשפוך את הרוטב לתוך סיר, לשים אותו על חום גבוה, ומרתיחים אותו עד שזה בדיוק כמו שאתה אוהב את זה. כאשר הרוטב עונה על האישור שלך, לטעום אותו למלח ופלפל. (אם אתה הולך להפחית את הרוטב, לוודא שלא מלח אותו עד שהוא מופחת.) דגים את זר garni ושימוש בכפית הגשה גדולה, לרפרף את השומן על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
13
מגישים את הבשר והגזר רטוב ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
14
אחסון: כמו כל התבשילים, זה יכול להישמר במקרר במשך כ 3 ימים או קפוא עד 2 חודשים. אם אתה מכין את הדובה קדימה, לא להפחית את הרוטב, רק לקרר את הדובה לקרר אותו. לאחר מכן, בזמן הגשה, להרים את השומן (עבודה קלה כאשר הדובה כבר קר), להפחית את הרוטב, ואת העונה זה בפעם האחרונה.