גראטין ירוק חרדל יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 251 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך גבינת ריקוטה, פטריות, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו המרכיב הסודי (חרדל דיז'ון): סלט שעועית ירוקה חמה עם שאלוט וחרדל, תפוחי אדמה חרדל מוקרם, ו Lamb Loin, חרדל דיז'ון ורוטב פלפל, ו Kumara Gratin (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
הסר כל גבעולים גדולים מן הירוקים לשטוף אותם ביסודיות; לעשות זאת בכיור עם לפחות 5 סנטימטרים של מים. להזיז את העלים במים ולאפשר להם לשבת במשך כמה דקות כדי לאפשר לחול או לכלוך ליפול לתחתית הכיור. לאחר נקי, בערך לקצוץ את הירוקים. אתה צריך 1 פאונד סיים ירקות ברגע שהם נבלעו. (לשקול את הירוקים לאחר הגבעול, אבל לפני הכביסה.) לאחר שטיפת הירקות, למקם אותם טווה סלט לייבש אותם ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
טווה סלט
4
חמאה 9 על 11 אינץ ' או 2 1/2 ליטר צלחת אפייה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
בקערת ערבוב גדולה מקציפה יחד את הביצים, ריקוטה, פרמזן, מלח ופלפל. תניח בצד.