קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

Gruyere בגריל עם קונפי בצל אדום ... בתוספת Q & A עם" גבינה Wiz " ג'ינה Freize!

Gruyere בגריל עם קונפי בצל אדום ... בתוספת Q & A עם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז לתת Gruyere בגריל עם בצל אדום Confit...בתוספת Q & A עם "גבינה Wiz" ג'ינה Freize! ניסיון. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 539 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לך לחנות ותביא חמאה, בצל, מלח גס ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו Mesclun עם בצל בגריל, תפוח, גבינת Gruyère, Gruyere, בשר חזיר, בצל קרמל גבינה בגריל עם זיגוג בלסמי תפוח, ו Gruyere, עגבניות קלויות איטיות, וגבינה בגריל בצל מקורמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את החמאה ושמן הזית במחבת גדולה או בתנור הולנדי על אש בינונית עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הבצלים ומבשלים אותם, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם מתרככים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את הקורנית, היין והסוכר וממשיכים לבשל ולערבב מדי פעם עד שהבצל רך ועדין מאוד, כ-30 דקות. מנמיכים את החום, במידת הצורך, כדי למנוע חריכה.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
יוצקים את חומץ בלסמי ומתבלים את הבצל עם מלח גס ופלפל לפי הטעם. המשך לבשל ולערבב במשך 5 דקות נוספות כדי לאפשר לנוזל לספוג. הבצל יהיה משיי, מנצנץ וסגול אדמדם עמוק בצבע.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מחממים את גריל פניני לפי הוראות היצרן.עבור כל כריך: לפצל את ciabatta במחצית לאורכו. מסדרים מספיק פרוסות גבינה בתחתית כדי לכסות את פני השטח. למעלה עם כמה כפות של קונפי בצל אדום* ועוד גבינה. סגור את הכריך עם החצי העליון של הג ' בטה.גריל פניני, שניים בכל פעם, עד הגבינה נמסה והלחם קלוי, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
ג ' בטהnameג ' בטהname
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)