קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

Gruyere בגריל עם קונפי בצל אדום ... בתוספת Q & A עם" גבינה Wiz " ג'ינה Freize!

Gruyere בגריל עם קונפי בצל אדום ... בתוספת Q & A עם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז לתת Gruyere בגריל עם בצל אדום Confit...בתוספת Q & A עם "גבינה Wiz" ג'ינה Freize! ניסיון. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 539 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לך לחנות ותביא חמאה, בצל, מלח גס ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו Mesclun עם בצל בגריל, תפוח, גבינת Gruyère, Gruyere, בשר חזיר, בצל קרמל גבינה בגריל עם זיגוג בלסמי תפוח, ו Gruyere, עגבניות קלויות איטיות, וגבינה בגריל בצל מקורמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את החמאה ושמן הזית במחבת גדולה או בתנור הולנדי על אש בינונית עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הבצלים ומבשלים אותם, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם מתרככים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים את הקורנית, היין והסוכר וממשיכים לבשל ולערבב מדי פעם עד שהבצל רך ועדין מאוד, כ-30 דקות. מנמיכים את החום, במידת הצורך, כדי למנוע חריכה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
יוצקים את חומץ בלסמי ומתבלים את הבצל עם מלח גס ופלפל לפי הטעם. המשך לבשל ולערבב במשך 5 דקות נוספות כדי לאפשר לנוזל לספוג. הבצל יהיה משיי, מנצנץ וסגול אדמדם עמוק בצבע.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מחממים את גריל פניני לפי הוראות היצרן.עבור כל כריך: לפצל את ciabatta במחצית לאורכו. מסדרים מספיק פרוסות גבינה בתחתית כדי לכסות את פני השטח. למעלה עם כמה כפות של קונפי בצל אדום* ועוד גבינה. סגור את הכריך עם החצי העליון של הג ' בטה.גריל פניני, שניים בכל פעם, עד הגבינה נמסה והלחם קלוי, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
ג ' בטהnameג ' בטהname
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו