Gruyere ואופים תרד
Gruyere ואופים תרד דורש בערך 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 446 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו מלח כשר, לחם עבה, פנצ'טה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: גבינת כרובית & אופה פסטה תרד, תרד חזיר ו Gruyére קיש, ו חביתת תרד וגרוייר.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מיקום מתלה תנור במרכז התנור וחימום מראש ל 400 מעלות F. לרסס ארבעה ראמקינים 10 אונקיה עם תרסיס שמן צמחי.
מחממים את השמן מעל חום בינוני גבוה במחבת בינונית.
מוסיף את pancetta ומבשל עד השחמה, על 6 דקות.
הסר את pancetta באמצעות כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר.
מוסיף את שאלוט, מלח ופלפל באותו המחבת. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד רך, על 3 דקות.
בקערה בינונית, לערבב יחד את הפנצ ' טה מבושל, שאלוט, לחם, ביצים, תרד, gruyere וחלב עד שכל החומרים הם רטובים.
כפית את התערובת לתוך ramekins.
מניחים את ramekins על תבנית אפייה קטנה ואופים עד חום זהוב, כ 25 דקות.
לקרר את ramekins במשך 20 דקות. באמצעות סכין חיתוך, לשחרר את הקצוות של ramekins ו unmold על צלחות הגשה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.