קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

Gruyere ואופים תרד

Gruyere ואופים תרד
Gruyere ואופים תרד דורש בערך 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 446 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו מלח כשר, לחם עבה, פנצ'טה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: גבינת כרובית & אופה פסטה תרד, תרד חזיר ו Gruyére קיש, ו חביתת תרד וגרוייר.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מיקום מתלה תנור במרכז התנור וחימום מראש ל 400 מעלות F. לרסס ארבעה ראמקינים 10 אונקיה עם תרסיס שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן צמחיתרסיס שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
תנורתנור
3
מחממים את השמן מעל חום בינוני גבוה במחבת בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיף את pancetta ומבשל עד השחמה, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
5
הסר את pancetta באמצעות כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
6
מוסיף את שאלוט, מלח ופלפל באותו המחבת. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד רך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שאלותשאלות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
בקערה בינונית, לערבב יחד את הפנצ ' טה מבושל, שאלוט, לחם, ביצים, תרד, gruyere וחלב עד שכל החומרים הם רטובים.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
שאלותשאלות
GruyereGruyere
תרדתרד
לחםלחם
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
כפית את התערובת לתוך ramekins.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
מניחים את ramekins על תבנית אפייה קטנה ואופים עד חום זהוב, כ 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
לקרר את ramekins במשך 20 דקות. באמצעות סכין חיתוך, לשחרר את הקצוות של ramekins ו unmold על צלחות הגשה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סכיןסכין
11
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.