המתכון Guacamole Taquero (Tomatillo Guacamole) יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 15 דקות. מנה אחת מכילה 53 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אתה מקבל מתאבן שמגיש 8. אם יש לכם צ'ילי סראנו, בצל, טומטילו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. נסו Guacamole Taquero: טאקו-חנות Guacamole, גואקמולי Tomatillo, ו גואקמולי Tomatillo (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את כל החומרים למעט אבוקדו בבלנדר תערובת עד חלקה מאוד, על 1 דקה. כבה את הבלנדר.סקופ את בשר האבוקדו לתוך בלנדר תערובת עד חלקה. טעם ועונה עם מיץ לימון ומלח נוספים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מגישים מיד או מניחים גיליון פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של ממרח האבוקדו ומקררים עד 2 שעות. (לעטוף פלסטיק ישמור על פני השטח של ממרח האבוקדו מלהפוך חום.)
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. צריבת קוטג ' Cashburn פינו נואר עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.