Guluptsie (כרוב לחמניות)
Guluptsie (כרוב לחמניות) יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המתאבן שלך. מתאים ל-60 מנות. מנה אחת מכילה 117 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עגבניות, רוטב עגבניות, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: כרוב רול תבשיל-כרוב לחמניות יכול לקחת זמן לעשות, למה להקריב את הטעם הזה, תבשיל בשר כרוב (לחמניות כרוב עצלות) - חלב חינם, ו כרוב סקסי (+כוסברה-סיד גזר וכרוב לחמניות האביב).
הוראות
מביאים כמות גדולה של מים לרתיחה בעציץ גדול על חום גבוה.
הסר ליבות מן הכרוב עם קצה של סכין קילוף, משאיר את הראשים שלמים.
מניחים את הכרובים לתוך המים הרותחים, ומניחים בצד כדי לרכך.
במחבת גדולה, חום בשר בקר, נקניק, בשר צבי בקבוצות על חום בינוני גבוה.
מסננים את הבשר במסננת. באמצעות קצת שומן מן הבשר, מערבבים את הבצל ואת השום; לבשל עד מתרכך שקוף. מערבבים את האורז, ומבשלים עד שהאורז מתחיל להשחים. כאשר האורז יש השחמה, לערבב אותו יחד עם בשר משחימים, פתיתי פלפל אדום, שמיר בקערה גדולה; העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
הסר את ראשי הכרוב מהמים החמים.
הסר את העלים החיצוניים מרככים, ולשטוף עם מים קרים. הגדר את המשרד, עלים קטנים, פנימיים בצד.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה שני 9x13 אינץ ' תבשילי קדרה.
הנח עלה כרוב שטוח על משטח עבודה עם החלק הפנימי של העלה פונה למעלה, ואת הצד הליבה פונה אליך.
מניחים 1 עד 2 כפות של תערובת הבשר על החלק התחתון של העלה.
מגלגלים את העלה על חצי הדרך, ואז לקפל בצדדים, ולסיים מתגלגל כל הדרך.
מניחים לתוך המנה מוכנה, בצד התפר למטה. חזור עם שאר החומרים.
בערך לקצוץ את העלים הפנימיים הנותרים, ומפזרים על לחמניות כרוב.
יוצקים את עגבניות משומר (עם מיץ) לתוך קערה למחוץ ביד לתוך חתיכות 1/2 אינץ'. מערבבים ברוטב עגבניות ומרק עוף.
יוצקים את זה באופן שווה על לחמניות, ולכסות אותם בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהאורז התרכך, והמיצים מבעבעים, כ -2 שעות.