Habanero-הודו צלוי בריח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Habanero-בריח הודו קלוי. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 677 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך פלפל, בצל, צ'ילי habanero, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו Butterflied, יבש בריח קלוי טורקיה עם פנצנלה ירקות שורש קלוי, הודו קלוי יבש בריח, ו הודו בריח צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
עבור מי מלח: ב stockpot גדול עם מכסה, לשלב מלח וסוכר עם 21/2 גלונים מים קרים. מערבבים להמיס, ומוסיפים שום ופלפל. ללבוש כפפות, לחתוך habaneros כמעט לרבעים, אבל להשאיר את קצה גזע שלם.
מניחים habaneros לתוך מי מלח, ומערבבים.
הסר את הקרביים מטורקיה, ומקרר. יש לשטוף את טורקיה עם מים קרים, ולמקם אותו לתוך מי מלח, לוודא ציפור שקוע לחלוטין. מכסים את הקומקום בניילון נצמד ומכסה, ומקררים למשך 12 עד 24 שעות.
עבור טורקיה: כאשר מוכן לבשל תרנגול הודו, מחממים תנור ל 204°. לובש כפפות, לקחת טורקיה מתוך מי מלח, להשליך מלח, ו יבש טפיחה.
מניחים קרביים שמורים בתחתית מחבת הקלייה, ומניחים את טורקיה, מניקים על גבי קרביים.
חותכים habaneros כמעט רבעים, שמירה על קצה גזע מחובר, ולהוסיף בצל. במחבת קטנה, להמיס 2 כפות של החמאה, ושופכים על בצל habaneros. לובש כפפות, לזרוק תערובת בעדינות עם הידיים.
מקום בתוך חלל טורקיה. לשפשף את החמאה שנותרה על כל החלק החיצוני של טורקיה, ומפזרים פלפל. קשרו מקלות תיפוף יחד עם חוט מטבח, וקשרו את קצות הכנפיים למעלה ומתחת לכנפיים. מכסים את השד טורקיה עם גיליון חמאה של רדיד אלומיניום, ומניחים בתנור. צלי במשך 50 דקות. בינתיים, לחמם מרק רק לרתיחה, ולשמור על חם. לאחר 50 דקות, להסיר רדיד מן השד, ו baste עם 1/2 כוס מרק מחומם. המשך לבשל, צליעה עם מיצי פאן כל 30 דקות, עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך קורא על 165°. Baste עם מרק 1/4 כוס הנותרים אם המחבת הופך יבש מדי. טורקיה צריך 2 1/2 עד 3 שעות זמן הבישול הכולל. אם הרגליים הופכות חומות מדי, לכסות אותם בנייר כסף תוך המשך לבשל.
הסר מהתנור, ולאפשר לנוח לפחות 20 דקות. לגלף, ולשרת.