קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Ham 'n' Swiss Envelopes

Ham 'n' Swiss Envelopes
ל-Ham 'n' Swiss Envelopes נדרשות כ -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 989 קלוריות , 19 גרם חלבון ו -65 גרם שומן כל אחת. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם גבינה שוויצרית, גבינת שמנת, לחמניות סהר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב בתור תוספת זולה למדי. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון לא כל כך סופר ספונאלי של 26% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: חזיר בגריל וסנדוויץ' שוויצרי , חזיר ופניני שוויצרית עם פטריות וקייל , ושיבולת שועל שוויצרית צוננת .

הוראות

1
במחבת גדולה מטגנים בשר חזיר ובצל בשמן עד שהבצל מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות (מצנצנת, או אם מיובשת ספוגה במים חמים)1 כוס עגבניות מיובשות (מצנצנת, או אם מיובשת ספוגה במים חמים)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
מיקרו מנטה, לקישוטמיקרו מנטה, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כפיות תערובת תיבול מרווה1 1/2 כפיות תערובת תיבול מרווה
2
להוסיף גבינות; מבשלים 3-4 דקות או עד להמסה.
3
מסירים מהאש; לְהַפְרִישׁ.
4
פורסים בצק חצי סהר ומפרידים לארבעה מלבנים; איטום נקבים.
מרכיבים שתצטרך
קצפת וסירופ שוקולדקצפת וסירופ שוקולד
5
מניחים 2 כפות של תערובת חזיר במרכז כל מלבן. החל מהצד הקצר, מקפלים שליש מהבצק על המילוי. בצד הקצר השני, חבר את שתי הפינות במרכז כדי ליצור נקודה. מקפלים כדי להידמות למעטפה. צבוט תפרים כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
קצפת וסירופ שוקולדקצפת וסירופ שוקולד
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
6
מניחים על תבנית לא משומנת.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד ברוקוליני, קצוץ, מולבן, מזועזע במים קרים ומרוקן1 1/2 פאונד ברוקוליני, קצוץ, מולבן, מזועזע במים קרים ומרוקן
7
אופים ב-400 מעלות למשך 10-12 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
6 גבעולים סלרי קצוץ6 גבעולים סלרי קצוץ