קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות87
מגזין

Harira של כריסטינה

Harira של כריסטינה
Hariran של כריסטינה הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 351 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מים, סלרי, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-50 דקות. מתכונים דומים: harira, Harira, ו Harira.

הוראות

1
מניחים את שעועית חומוס יבש לתוך קערה גדולה, וממלאים במים. בקערה נפרדת, מכסים את העדשים הצהובות במים; מאפשרים לשעועית ולעדשים להשרות בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
עדשיםעדשים
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
למחרת, לנקז את המים. עם האגודל והאצבע שלך, להרים ולצבוט את הקליפה מכל שעועית חומוס; להשליך קליפות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
מניחים קוביית bouillon עוף לתוך קערה קטנה, להתמוסס 1 כוס מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרק עוףקוביית מרק עוף
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מחממים שמן זית בסיר מרק גדול מעל חום בינוני, ומבשלים את הבצל בשמן עד שקוף, כ 5 דקות; מערבבים את הזעפרן וג ' ינג ' ר עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
זעפרןזעפרן
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את הבשר למחבת ומבשלים עד להשחמה, כ -15 דקות, מערבבים את הבשר ומפזרים אותו במלח ופלפל שחור כפי שהוא מבשל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מערבבים את מרק העוף ומכינים שעועית גרבנזו, ומביאים את התערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
7
יוצקים עוד 7 כוסות מים, ומערבבים את הסלרי, הפטרוזיליה והכוסברה; מבשלים עד הסלרי הוא רך, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
8
מערבבים את העדשים הספוגים ומבשלים 20 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
9
מערבבים את העגבניות, מכסים את הסיר, ומבשלים עד שהעגבניות רכות, כ -20 דקות נוספות. מערבבים את orzo, ומבשלים עד מכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
בקערה, לטאטא את הקמח ואת רסק עגבניות יחד; אם התערובת נוקשה מדי, להוסיף על 1/2 כוס מים, כף בכל פעם, או לפי הצורך. מערבבים את תערובת רסק העגבניות לתוך המרק, ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מבשלים עד מעובה והטעמים מעורבבים, כ -15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון