Harira של כריסטינה
Hariran של כריסטינה הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 351 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מים, סלרי, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-50 דקות. מתכונים דומים: harira, Harira, ו Harira.
הוראות
מניחים את שעועית חומוס יבש לתוך קערה גדולה, וממלאים במים. בקערה נפרדת, מכסים את העדשים הצהובות במים; מאפשרים לשעועית ולעדשים להשרות בן לילה.
למחרת, לנקז את המים. עם האגודל והאצבע שלך, להרים ולצבוט את הקליפה מכל שעועית חומוס; להשליך קליפות.
מניחים קוביית bouillon עוף לתוך קערה קטנה, להתמוסס 1 כוס מים חמים.
מחממים שמן זית בסיר מרק גדול מעל חום בינוני, ומבשלים את הבצל בשמן עד שקוף, כ 5 דקות; מערבבים את הזעפרן וג ' ינג ' ר עד בשילוב.
מוסיפים את הבשר למחבת ומבשלים עד להשחמה, כ -15 דקות, מערבבים את הבשר ומפזרים אותו במלח ופלפל שחור כפי שהוא מבשל.
מערבבים את מרק העוף ומכינים שעועית גרבנזו, ומביאים את התערובת לרתיחה.
יוצקים עוד 7 כוסות מים, ומערבבים את הסלרי, הפטרוזיליה והכוסברה; מבשלים עד הסלרי הוא רך, כ -30 דקות.
מערבבים את העדשים הספוגים ומבשלים 20 דקות נוספות.
מערבבים את העגבניות, מכסים את הסיר, ומבשלים עד שהעגבניות רכות, כ -20 דקות נוספות. מערבבים את orzo, ומבשלים עד מכרז, על 5 דקות.
בקערה, לטאטא את הקמח ואת רסק עגבניות יחד; אם התערובת נוקשה מדי, להוסיף על 1/2 כוס מים, כף בכל פעם, או לפי הצורך. מערבבים את תערובת רסק העגבניות לתוך המרק, ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מבשלים עד מעובה והטעמים מעורבבים, כ -15 דקות נוספות.