Hariran של כריסטינה הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 351 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מים, סלרי, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-50 דקות. מתכונים דומים: harira, Harira, ו Harira.
הוראות
1
מניחים את שעועית חומוס יבש לתוך קערה גדולה, וממלאים במים. בקערה נפרדת, מכסים את העדשים הצהובות במים; מאפשרים לשעועית ולעדשים להשרות בן לילה.
מערבבים את העגבניות, מכסים את הסיר, ומבשלים עד שהעגבניות רכות, כ -20 דקות נוספות. מערבבים את orzo, ומבשלים עד מכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
10
בקערה, לטאטא את הקמח ואת רסק עגבניות יחד; אם התערובת נוקשה מדי, להוסיף על 1/2 כוס מים, כף בכל פעם, או לפי הצורך. מערבבים את תערובת רסק העגבניות לתוך המרק, ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מבשלים עד מעובה והטעמים מעורבבים, כ -15 דקות נוספות.