קושיבינוני
מוכן ב29 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

Hoisin Ham ' N ' Cheese

Hoisin Ham ' N ' Cheese
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל Hoisin חזיר 'N' גבינה. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 623 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמן שומשום, חזיר, מיונז ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 29 דקות. נסוארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, Ham Hawaiian ומחווני גבינה, ו בשר חזיר וגבינה תבשיל חום (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, מערבבים את הגבינה, הויסין, כוסברה, שמן שומשום, בצל ירוק ופלפל טחון טרי (לטעמך).
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מערבבים עם מרית עד בשילוב טוב. טעם לתיבול, והימנע מהפיתוי לאכול את כל הקערה כפי שהיא.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
כדי להכין כריך, לחמם מחבת ברזל יצוק על חום בינוני. לאחר מכן, להניח 2 פרוסות של בשר חזיר על הלחם.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מניחים שכבה של פרוסות תפוח על בשר החזיר, ולאחר מכן כפית על 1/2 כוס המילוי בצד אחד של הלחם, לוודא שהוא התפשט באופן שווה. כסה עם פרוסת הלחם האחרת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
5
מעיל את פרוסת הלחם העליונה עם ציפוי דק מאוד של מיונז, על 1 כפית.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
6
מניחים את הכריך במחבת, בצד מצופה מיונז למטה. לשקול עם עוד מחבת ברזל יצוק קטן, אם יש לך אחד. לאחר 45 שניות, למרוח את הצד הלא מצופה של הכריך עם שכבה דקה דומה של מיונז. פליפ. חכה עוד 30 עד 45 שניות ולהסיר ללוח החיתוך שלך. חתוך לשניים. חזור עם שאר הכריכים ומגיש.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'