פירה בטטה עם תבלינים מרוקאים נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 155 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש לך קינמון טחון, חמאה, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו צלעות חזיר מתובלות מרוקאיות עם פירה בטטות, פירה שמנת עם תבלינים חמים, ו בטטות עם אדאמה ותבלינים סתיו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים תפוחי אדמה מתוקים בסיר 4 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הוסף מים כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
חום לרתיחה. להפחית את החום; להרתיח בעדינות (מבשלים) על 12 דקות או עד מכרז.
4
ניקוז; להחזיר תפוחי אדמה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים 1 כוס היוגורט היווני, החמאה, 3 כפות של הסוכר החום, המלח והתבלינים הנותרים. מחית עם מחית תפוחי אדמה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
יוגורט יווני
שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צ'יפס חמאה
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צ'יפס קינמון וייטנאמי
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
6
בקערה קטנה, לערבב נשאר 1/2 כוס יוגורט יווני ונותר 1 כף סוכר חום עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
יוגורט יווני
שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צ'יפס חמאה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
מגישים תפוחי אדמה חמים, עם יוגורט ממותק ועירית.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט