קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות38
מגזין

Hoisin בשר עם עוגת אטריות פריך

Hoisin בשר עם עוגת אטריות פריך
Hoisin בשר עם עוגת אטריות פריך יכול להיות רק ללא גלוטן, חלב חינם, ו מתכון שחיפשת. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 687 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 18 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם רוטב צ'ילי, ירקות מוקפצים, אטריות ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו רוטב. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , אנו ממליצים לנסות גם : ג'ינג'ר-הויסין בקר ובצל ירוק על עוגות אטריות פריכות, Hoisin אטריות בשר מוקפץ, ו עוגת אטריות פריך עם חזיר צלוי.

הוראות

1
בצלחת רדודה, מעיל את הסטייק עם רוטב הויסין וכמה פלפל שחור. תשאיר להשרות בזמן שאתה מכין את עוגת האטריות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
2
מערבבים את כל החומרים (מלבד השמן) עבור עוגת אטריות עם כמה פלפל שחור בקערה בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מחממים מחצית השמן במחבת בגודל בינוני, לא מקל טיגון (או מחבת חביתה). עצה בתערובת ביצה ומבשלים מעל חום בינוני במשך כ 3-4 דקות עד הזהב. הפוך את הדרך הקלה ביותר היא לשים צלחת שטוחה על גבי מחבת היפוך לשחרר את העוגה, ואז להחליק בחזרה. מבשלים עוד 3-4 דקות, ואז להחליק החוצה להתחמם בתנור נמוך בזמן שאתה מבשל את הסטייק.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
תן למחבת לנגב מהר ולחמם את שאר השמן. מבשלים את הסטייק במשך כ 2-3 דקות בכל צד (בהתאם לעובי של הסטייק שלך) עבור בינוני-נדיר, או יותר עבור כל הכבוד. לנוח כמה דקות, ולאחר מכן לשרת בפרוסות, מפוזר עם מנטה צנון, עם עוגת אטריות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'