Hoisin בשר עם עוגת אטריות פריך
Hoisin בשר עם עוגת אטריות פריך יכול להיות רק ללא גלוטן, חלב חינם, ו מתכון שחיפשת. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 687 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 18 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם רוטב צ'ילי, ירקות מוקפצים, אטריות ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו רוטב. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , אנו ממליצים לנסות גם : ג'ינג'ר-הויסין בקר ובצל ירוק על עוגות אטריות פריכות, Hoisin אטריות בשר מוקפץ, ו עוגת אטריות פריך עם חזיר צלוי.
הוראות
בצלחת רדודה, מעיל את הסטייק עם רוטב הויסין וכמה פלפל שחור. תשאיר להשרות בזמן שאתה מכין את עוגת האטריות.
מערבבים את כל החומרים (מלבד השמן) עבור עוגת אטריות עם כמה פלפל שחור בקערה בגודל בינוני.
מחממים מחצית השמן במחבת בגודל בינוני, לא מקל טיגון (או מחבת חביתה). עצה בתערובת ביצה ומבשלים מעל חום בינוני במשך כ 3-4 דקות עד הזהב. הפוך את הדרך הקלה ביותר היא לשים צלחת שטוחה על גבי מחבת היפוך לשחרר את העוגה, ואז להחליק בחזרה. מבשלים עוד 3-4 דקות, ואז להחליק החוצה להתחמם בתנור נמוך בזמן שאתה מבשל את הסטייק.
תן למחבת לנגב מהר ולחמם את שאר השמן. מבשלים את הסטייק במשך כ 2-3 דקות בכל צד (בהתאם לעובי של הסטייק שלך) עבור בינוני-נדיר, או יותר עבור כל הכבוד. לנוח כמה דקות, ולאחר מכן לשרת בפרוסות, מפוזר עם מנטה צנון, עם עוגת אטריות.