קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

Hotdish עוף ואורז בר קלאסי מ ' השולחן המערבי החדש

Hotdish עוף ואורז בר קלאסי מ ' השולחן המערבי החדש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף קלאסי אורז בר Hotdish מ 'השולחן המערב התיכון החדש. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 660 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך בשר עוף, כרישה, גבינת צ'דר מיושנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו Hotdish עוף ואורז בר קלאסי, צלי בקר קלאסי עם מלח פיסטוק מ ' השולחן המערבי החדש, ו כרוב פריך עם פרג מ ' השולחן המערבי החדש (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את האורז במסננת בסדר-mesh ולשטוף אותו תחת מים זורמים קרים, מרשרש את האורז עם היד שלך עד המים זורמים ברור.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
מעבירים את האורז לקערה בינונית, ומוסיפים מים לכיסוי.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
יוצקים את כל פיסות שחורות או גרעינים צפים, לשפוך את האורז בחזרה לתוך המסננת לנקז, ולאחר מכן לשים אותו בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
הוסף 1 1/4 כוסות מים, קמצוץ של מלח, ואת עלה דפנה, ולהביא לרתיחה. מכסים את המחבת ומפחיתים את החום לנמוך. קיטור במשך 25 דקות, או עד שהאורז רך והמים התאדו.(אם הנוזל נשאר לאחר האורז נעשה, לנקז אותו מסננת.)
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בינתיים, מחממים את התנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
בעוד האורז מבשל, לחמם את החמאה במחבת גדולה, גבוהה צדדית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את כרישה וסלרי, ומתבלים עם 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל. מבשלים עד מכרז, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
8
מוסיפים את הקמח לירקות ומערבבים עד בשילוב טוב עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
9
יוצקים את החלב ולהביא לרתיחה, לטאטא כדי למנוע גושים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
מוסיפים את השמנת, מניית עוף, טימין, אגוז מוסקט, ו 1/2 כפית כל אחד מלח ופלפל. מבשלים על אש נמוכה עד טעם floury מתפוגג, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
11
מוסיפים את העוף המבושל, אורז בר (פחות עלה המפרץ), וחצי מהגבינה, ומחממים עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
עוף מבושלעוף מבושל
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
12
שים את הקרקרים המרוסקים בשקית ניילון כבדה והוסף 1/4 כפית פלפל ושמן הזית. לנער לשלב, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
לכריכהלכריכה
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
13
לשפשף צלחת אפייה 9 × 13 אינץ ' עם שכבה דקה של חמאה רכה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
14
יוצקים את תערובת hotdish לתוך המנה העליון עם הגבינה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
15
אופים במשך 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
16
משוך את המנה מהתנור, מפזרים את תערובת הקרקר באופן שווה על גבי, ואופים עד הקרקרים הופכים חום זהוב כהה ואת בועות hotdish במרכז, כ 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
17
מגישים באופן מיידי.
18
הערות: אם יש לך שאריות רוטב על היד, בכל האמצעים להשתמש בו במקום של ציר עוף במתכון זה.אתה יכול להשתמש עוף צלייה בסופרמרקט עבור עוף מבושל, אבל במקרה זה, להפחית את המלח על ידי 1/4 כפית. אם יש לך מבושל אורז בר על היד, להשתמש 2 כוסות עבור מתכון זה.
מרכיבים שתצטרך
עוף מבושלעוף מבושל
אורז בר מבושלאורז בר מבושל
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות

מרכיבים

4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרקרי חמאה צמחיים בצפיפות, כגון ריץ או מועדון (כ 2 שרוולים)קרקרי חמאה צמחיים בצפיפות, כגון ריץ או מועדון (כ 2 שרוולים)3ביוןסלרי, חתוך לקוביות קטנותסלרי, חתוך לקוביות קטנות3551 לב מפאלדי טרי אם אפשראונקיות גבינת גאודה מיושנת או גבינת צ'דר מיושנת, מגוררתאונקיות גבינת גאודה מיושנת או גבינת צ'דר מיושנת, מגוררת4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקצוץ בערך בשר עוף מבושלקצוץ בערך בשר עוף מבושל1עלה דפנה מיובשעלה דפנה מיובש32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1חתיכות טופי הית' ברעלי טימין יבשים, או 1 1/2 כפיות טריותעלי טימין יבשים, או 1 1/2 כפיות טריות1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2כרישה, חלקים לבנים וירוקים, לחתוך לקוביות קטנות (2 1/2 כוסות)כרישה, חלקים לבנים וירוקים, לחתוך לקוביות קטנות (2 1/2 כוסות)1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף, חנות דל נתרן-קנה או תוצרת ביתציר עוף, חנות דל נתרן-קנה או תוצרת בית0חתיכות טופי הית' ברמוסקט מגורדמוסקט מגורד22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז בר טבעיאורז בר טבעי62 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס(3/4 מקל) חמאה מומלחת, ועוד, בטמפרטורת החדר, לתבנית האפייה(3/4 מקל) חמאה מומלחת, ועוד, בטמפרטורת החדר, לתבנית האפייה6שרימפס וורידיםמלח ים משובח ופלפל שחור טחון טרימלח ים משובח ופלפל שחור טחון טרי3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת