קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

Huevos Rancheros

Huevos Rancheros
המתכון Huevos Rancheros מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 572 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר זולה למדי. גשו לסופר וקנו שיני שום, כוסברה, טורטיות תירס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: ביצים Huevos Rancheros (ביצים Rancheros), Huevos Rancheros, ו Huevos Rancheros.

הוראות

1
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את שיני השום ומבשלים על חום מתון עד מעט מתרכך ופשוט מתחיל להשחיר בכל רחבי, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
3
מוסיפים את העגבניות והבצל למחבת ומבשלים עד מעט מתרכך וחרוך בכל רחבי, על 7 דקות יותר. מקלפים את השום ומעבירים את הירקות למעבד מזון; מוסיפים את הצ ' יפוטלה והכוסברה והדופק עד שעדיין מעט גושי.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
לחמם את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הסלסה ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה מעט, 3 עד 4 דקות. מתבלים במלח ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
חום 1/4 כוס השמן במחבת גדולה עד מנצנץ. באמצעות מלקחיים, לטבול את שני הצדדים של טורטייה לתוך השמן החם ומבשלים רק עד שהתרכך, על 10 שניות; לתת כל עודפי שמן לטפטף בחזרה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
8
מסננים על מגבות נייר ולהגדיר את טורטייה על משטח עבודה. חזור עם הטורטיות הנותרות. כף 1 1/2 כפות של הגבינה על כל טורטילה, ואז מגלגלים אותם באופן רופף ומסדרים זה לצד זה בתבנית אפייה 9-by-13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
9
מפזרים את 3/4 הנותרים כוס גבינה ואופים במשך כ 10 דקות, או עד אנצ ' ילדות מחוממות דרך הגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
מחממים את 2 כפות השמן הנותרות במחבת לא דביקה. מטגנים את הביצים בצד שטוף שמש במשך 3 עד 4 דקות. מסדרים 2 אנצ ' ילדות על כל צלחת ומעלה עם סלסה חמה וביצים מטוגנות.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.