Huevos Rancheros
המתכון Huevos Rancheros מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 572 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר זולה למדי. גשו לסופר וקנו שיני שום, כוסברה, טורטיות תירס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: ביצים Huevos Rancheros (ביצים Rancheros), Huevos Rancheros, ו Huevos Rancheros.
הוראות
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה.
מוסיפים את שיני השום ומבשלים על חום מתון עד מעט מתרכך ופשוט מתחיל להשחיר בכל רחבי, על 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות והבצל למחבת ומבשלים עד מעט מתרכך וחרוך בכל רחבי, על 7 דקות יותר. מקלפים את השום ומעבירים את הירקות למעבד מזון; מוסיפים את הצ ' יפוטלה והכוסברה והדופק עד שעדיין מעט גושי.
מוסיפים את הסלסה ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה מעט, 3 עד 4 דקות. מתבלים במלח ומתחממים.
חום 1/4 כוס השמן במחבת גדולה עד מנצנץ. באמצעות מלקחיים, לטבול את שני הצדדים של טורטייה לתוך השמן החם ומבשלים רק עד שהתרכך, על 10 שניות; לתת כל עודפי שמן לטפטף בחזרה למחבת.
מסננים על מגבות נייר ולהגדיר את טורטייה על משטח עבודה. חזור עם הטורטיות הנותרות. כף 1 1/2 כפות של הגבינה על כל טורטילה, ואז מגלגלים אותם באופן רופף ומסדרים זה לצד זה בתבנית אפייה 9-by-13 אינץ'.
מפזרים את 3/4 הנותרים כוס גבינה ואופים במשך כ 10 דקות, או עד אנצ ' ילדות מחוממות דרך הגבינה נמסה.
מחממים את 2 כפות השמן הנותרות במחבת לא דביקה. מטגנים את הביצים בצד שטוף שמש במשך 3 עד 4 דקות. מסדרים 2 אנצ ' ילדות על כל צלחת ומעלה עם סלסה חמה וביצים מטוגנות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.