Hyssop ו רוז ספוג שכבת עוגה
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 561 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 11 אוהדים. אם יש לכם אבקת אפייה, מים, מלח שולחןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו שכבת עוגת ספוג דקה לעוגת הגבינה של ג'וניור, תערובת חתונה מלכותית של לבן ארל גריי & רוז ויקטוריה ספוג, ו עבור אפרסק וריבת Aise Hyssop (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימם מראש תנור ל 163°.
יוצקים מים רותחים על עלי הזסופ בקערה קטנה ותלולה במשך שלוש דקות. מסננים דרך מסננת רשת בסדר לתוך 1 כוס מים קרים למדוד לחזור שש כפות בסך הכל (1/4 כוס בתוספת שתי כפות). להפריש להתקרר.
היכו יחד חלמונים ביצה וסוכר במערבל לעמוד או ביד בקערה בינונית עד צהוב בהיר חיוור ותערובת נופל סרטים מן whisk.
מוסיפים מים זעום מקורר ומערבבים לשלב.
מוסיף את הקמח, אבקת אפייה, ומלח. מערבבים עד רק בשילוב-לא overmix.
בקערה נקייה עם מקצף חדש (מערבל לעמוד נקי בזהירות מצורף לטאטא אם באמצעות) להכות את החלבונים ביצה עד שהם יוצרים פסגות נוקשות. הלבנים צריכים להיות יבשים אבל עדיין יש להם ברק.
מערבבים כרבע מהלבנים המוכים שלך לתוך תערובת חלמון כדי להבהיר אותו, ולאחר מכן להוסיף לבנים שנותרו בשלוש או ארבע תוספות, מתקפלים בעדינות עם מרית גומי. בשורה התחתונה של מחבת כיכר עם נייר קלף ושופכים את הבלילה פנימה. זה צריך לבוא ממש מתחת לשפה (הבלילה עודף יכול להיות אפוי ramekin קטן נפרד).
אופים עד העליון מרגיש מוצק וקפיצי כאשר לחוץ עם אצבע, על 30 דקות.
החלק סכין סביב הקצוות של המחבת ולהסיר עוגה על מתלה קירור. אפשר לקרר 10 דקות, ואז לחתוך לשלישים.
תן לפרוסות להתקרר לחלוטין, ואז להפיץ ריבה ורדים באופן שווה על שכבה אחת.
הוסף את השכבה האמצעית. מקציפים את השמנת הכבדה עד שהיא יוצרת פסגות נוקשות, ואז להפיץ אותו על השכבה האמצעית ולכסות אותו עם החלק העליון. לקצץ צדדים כדי ליצור מלבן מסודר אם תרצה.
מגישים מיד או לצנן לילה מכוסה בניילון נצמד כדי לשפר את טעם hyssop.