קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Il Falconiere: עוגת שוקולד מאודה עם רוטב וניל

Il Falconiere: עוגת שוקולד מאודה עם רוטב וניל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Il Falconiere: עוגת שוקולד מאודה עם רוטב וניל. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 882 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 71 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמנת כבדה, קפה חזק, תרמיל וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ספוג וניל מאודה עם רוטב חמאה ורפרפת, בס מאודה עם וניל, ירקות תינוקות ורוטב קפוצ'ינו, ו עוגת שוקולד פאונד עם רוטב תות ושעועית וניל קצפת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 250 מעלות F. חמאה וקמח 10 ramekins ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מקציפים חמאה וסוכר לשמנת רכה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
הוסף ביצים, להכות אותם אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
תוסיף רום וקפה. מנפים קמח, אבקת אפייה וקקאו לקערה, ואז משלבים את זה בתערובת החמאה. בעדינות לקפל את האגסים, אם באמצעות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים לתוך ramekins מוכן, מילוי באמצע הדרך.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
אופים ביין-מארי על ידי הצבת ramekins בתבנית אפייה וממלא אותו באמצע הדרך עם מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
אופים במשך 10 דקות, ולאחר מכן להגדיל את הטמפרטורה ל 350 מעלות F ולהמשיך לאפות עד שנקבע, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
Unmold על צלחות בודדות או פשוט לשרת את ramekins. רוטב וניל כפית על העוגות, ומקשטים עם תלתלים של שוקולד (השתמש מקלף ירקות) או פולי קפה מצופים שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
פולי קפהפולי קפה
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
רוטב וניל
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
10
מחממים את הקרם ואת תרמיל וניל לרתיחה, ולאחר מכן להפחית במהירות את החום. בקערה נפרדת, ביסודיות להכות יחד את החלמונים וסוכר. באמצעות כף עץ, מערבבים את הביצים לתוך השמנת וממשיכים לבשל על נמוך, תוך ערבוב מתמיד, במשך 5 דקות, עד שהתערובת מתעבה מעט ומצפה את הכף.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
טעם
12
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
13
הוסף הערות ההערות שלי
14
ערוך את ההערות שלי
15
בוצע