Insalata di Puntarelle הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. זה מנות ראשונות יש 164 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אנשובי, חומץ יין, גבעולי סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט Puntarelle alla Romana, Insalata קון Peche, ו יום Insalata הלאומי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים שום, אנשובי, ומלח בקערה קטנה. מחית עם גב כף עץ או מרית מוצקה עד צורות הדבק.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
להקציף בשמן, חומץ וחרדל. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח בנדיבות עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מניחים אנדיב וסלרי בקערה גדולה של מי קרח. להכניס למקרר 1 שעה.
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
לנקז היטב.
5
מקום בקערה נקייה. לזרוק עם רוטב אנשובי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
עצה בשוק
7
בחר endive בלגי עם ראשים המשרד חזק ללא קצוות חומים. מגוון זמין חדש יש עלי כותרת עם קצוות אדומים tinged שייראה יפה בסלט. השתמש רק בגבעולים הפנימיים העדינים והפריכים מתוך חבורה של סלרי