Insalata di Puntarelle הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. זה מנות ראשונות יש 164 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אנשובי, חומץ יין, גבעולי סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט Puntarelle alla Romana, Insalata קון Peche, ו יום Insalata הלאומי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים שום, אנשובי, ומלח בקערה קטנה. מחית עם גב כף עץ או מרית מוצקה עד צורות הדבק.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי
צרור תרד טרי (בערך
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
להקציף בשמן, חומץ וחרדל. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח בנדיבות עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מניחים אנדיב וסלרי בקערה גדולה של מי קרח. להכניס למקרר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
צרור סלרי, פרוס (בערך
אנדיב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
לנקז היטב.
5
מקום בקערה נקייה. לזרוק עם רוטב אנשובי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
עצה בשוק
7
בחר endive בלגי עם ראשים המשרד חזק ללא קצוות חומים. מגוון זמין חדש יש עלי כותרת עם קצוות אדומים tinged שייראה יפה בסלט. השתמש רק בגבעולים הפנימיים העדינים והפריכים מתוך חבורה של סלרי