Inside-Out Apple Charlottes
גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר, קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Charlottes תפוחים בודדים, חריצי משמש ותפוחים, ו Charlottes תפוח חם (מתכונים דומים).
הוראות
בצלחת עוגה, לזרוק את בריוש עם חצי החמאה ואופים במשך 5 דקות, או עד הזהב.
מעבירים לקערה, מוסיפים את הסוכר והקינמון וזורקים היטב.
חותכים 1/2 אינץ ' מהחלק העליון של התפוחים. באמצעות baller מלון, לגרוף את הזרעים וליבות. כפית את הלחם מילוי לתוך התפוחים טפטוף עם החמאה הנותרת ואת קלבדוס.
אופים את התפוחים במשך כ 40 דקות, או עד מכרז; לכסות אותם בנייר כסף אם בריוש חומים מהר מדי.