Involtini Of Beef
Involtini של בשר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 794 קלוריות. גשו לסופר וקנו עלה דפנה, פרושוטו, מלח ופלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Involtini di Melanzane, עגל Involtini, ו סטייק Involtini.
הוראות
חום 1 כף שמן 1 כף חמאה כף במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הגזר, הבצל, השום והטחון עד שהגזר רך, כ -10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
הסר מהחום וקריר מעט. מערבבים בפרמזן. בשר בקר העונה עם מלח ופלפל. באמצעות 2 כפות לכל אחד, לחלק את תערובת הגזר בין פרוסות הבשר.
מגלגלים את פרוסות הבשר כדי לסגור את המילוי, תוחבים את הקצוות. לאבטח את הלחמניות עם קיסמים.
מחממים את השמן הנותר ואת כף החמאה הנותרת באותה מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. לדלות את לחמניות בשר בקמח כדי מעיל בקלילות.
מוסיפים את לחמניות הבשר ומבשלים עד חום מכל הצדדים, על 8 דקות.
מוסיפים את היין ומערבבים כדי לגרד את כל חתיכות השחמה בתחתית המחבת.
מוסיפים את העגבניות עם המיצים שלהם ואת עלה דפנה. מכסים ומבשלים עד הבשר מבושל דרך, כ 5 דקות.
הסר את הקיסמים, ואז לכסות את לחמניות בשר עם נייר כדי לשמור על חם.
מוסיפים את האפונה והפרושוטו לרוטב במחבת ומערבבים עד שהאפונה מחוממת דרך והרוטב מפחית מעט, כ 5 דקות. מתבלים את הרוטב, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
לטפטף את הרוטב על לחמניות הבשר ולהגיש.