עוגת פירורים אפרסק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל אפרסק קראמבל עוגה. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 367 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . אם יש לכם קצפת, אגוז מוסקט טחון, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת פירורים אוכמניות, עוגת אפרסק מיושנת, ו עוגת פירורים אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים 1 כוס קמח ומלח.
חותכים בקיצור, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד חלקיקים בגודל של אפונה קטנה.
מפזרים מים קרים, 1 כף בכל פעם, משליך במזלג עד שכל הקמח הוא רטוב ומאפה כמעט מנקה את הצד של הקערה (1 עד 2 כפיות יותר מים ניתן להוסיף במידת הצורך).
לאסוף מאפה לכדור. על משטח מקומח קלות, לעצב מאפה לתוך דיסק שטוח. לעטוף בניילון נצמד; לקרר כ 45 דקות או עד הבצק הוא מוצק וקר, אך גמיש. (אם בקירור ארוך יותר, לתת לבצק להתרכך מעט לפני גלגול.)
תנור חום ל 218°. On משטח מקומח קלות, מאפה רול עם פינים מתגלגלים מקומח לתוך עגול 2 אינץ ' גדול יותר הפוך 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית. מקפלים מאפה לרבעים; מניחים בצלחת עוגה. להתפתח ולהקל לתוך צלחת, לחיצה בחוזקה על התחתונה בצד. לקצץ קצה תלוי של מאפה 1 אינץ ' מן שולי הצלחת. מקפלים ומגלגלים מאפה מתחת, אפילו עם צלחת; הקש על קצה עם tines של מזלג או חליל אם תרצה.
מניחים אפרסקים בצלחת מצופה מאפה.
מערבבים סוכר מגורען ו 1/2 כפית אגוז מוסקט; מפזרים על אפרסקים. בקערה קטנה, להכות שמנת לביצה עם מזלג או חוט להקציף עד מעורבב; לשפוך על אפרסקים. בקערה קטנה אחרת, מערבבים מרכיבים ציפוי עם מזלג עד מתפורר; מפזרים על אפרסקים.
כיסוי קצה של מאפה עם רצועת 2-3 אינץ ' רחב של רדיד כדי למנוע השחמה מוגזמת; להסיר רדיד במשך 15 דקות אחרונות של אפייה.
אופים 35 עד 40 דקות או עד העליון הוא חום זהוב. מגניב 30 דקות.