IV מרק המבורגר
מרק המבורגר IV יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 795 קלוריות. אם יש לכם תפוחי אדמה, מים, רוטב פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו סדרת מרק בשר-חלק 4: מרק המבורגר, מרק המבורגר, ו מרק המבורגר (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול על חום בינוני גבוה, לשלב את המים וסלרי ולהביא לרתיחה נמוכה.
מוסיפים את הבשר הטחון קצת בכל פעם. להפחית את החום בינוני נמוך ולתת להתבשל fo על 10 עד 15 דקות.
יוצקים את עגבניות מבושל עם נוזל.
מוסיפים את תפוחי האדמה וכל ירקות רצויים אחרים. להפחית את החום לנמוך. כיסוי ומבשל.
בעוד המרק מתבשל, להביא קצת מים לרתיחה בסיר אחר.
מוסיפים את האורז ומקרוני ומבשלים עד שהם כמעט עשו, ומשאירים אותם מעט מוצק.
מסננים ומוסיפים אותם למרק. המשיכו להרתיח את המרק כ -25 דקות או עד שתפוחי האדמה וירקות אחרים יהיו רכים.
מגישים חם מהביל עם רוטב חריף לטעמים בודדים.