Jambalayan II עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 434 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. אם יש לך נקניק, עגבניות, אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 50%. נסו ג'מבליה בסיר אחד, ויג ג'מבליה, ו Jambalaya (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים עוף ונקניק בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים עד העוף אטום ונופל מהעצם, 45 דקות. (אני בדרך כלל עושה את זה בלילה שלפני ומקרר כדי לרפרף את השומן.)
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר עוף ונקניק, הזמנת מרק. עוף בגרוס.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3
בסיר גדול מעל חום בינוני, לבשל פלפל, בצל ושום עד בצל הוא שקוף, הוספת מרק עוף שמור במידת הצורך. מערבבים עגבניות, אבקת צ ' ילי, רוטב פלפל, קאיין, ווסטרשייר ועלי מפרץ; להפחית חום ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
גב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מערבבים את העוף הגרוס, נקניק ועגבניות רסק לתוך ירקות מתובלים. המשך להתבשל עד הטעם הוא חריף כמו שאתה אוהב, הוספת נוזל שמורות לפי הצורך דק.
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץ
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
5
מערבבים בכוס 1 שמורות נוזל עם האורז. מבשלים 20 דקות, עד רייס מכרז.
Cajun יכול להיות לזווג עם אלברינו, יין רוזה, ו סוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות Forjas del Salnes Leiranan Albarino. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.