תמיד כיף שיש עוד מתכון של קריאולים, אז תנו הזדמנות ל Jambalayan עוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 454 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 45 דקות. אם יש לכם מרק עוף, מלח, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, , שהוא מוצק. נסו Jambalaya עוף, Jambalaya עוף, ו Jambalayan עוף II (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים נקניק בתנור הולנדי גדול עד השחמה; להסיר מחבת עם כף מחורצת, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים בצל, סלרי, פלפל ירוק 3/4 כוס, שום וחמאה למחבת; לטגן על חום בינוני-גבוה עד למכרז.
אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור Cajun. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא D ' Alfonso-Curran Albarino. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.