Kabobs ירקות עוף ים תיכוני בגריל
עוף ים תיכוני בגריל Kabobs ירקות נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בצל, שמן צמחי, עלי רוזמרין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו עוף בגריל-קבב ירקות, קבב עוף ים תיכוני, ו קבב ירקות בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
בתוך זכוכית רדודה או קערת פלסטיק, או שקית פלסטיק לאחסון מזון, לערבב את כל החומרים המרינדה.
מוסיפים עוף, ערבוב מעיל עם מרינדה. כיסוי צלחת או שקית חותם; לקרר, ערבוב מדי פעם, לפחות 30 דקות אבל לא יותר מ 6 שעות.
חום גחלים או גריל גז לחום ישיר.
הסר עוף מן המרינדה; ריזרב מרינדה. פתיל עוף, פלפל, קישואים ובצל לסירוגין על כל אחד ארבעה שיפודי מתכת 15 אינץ', משאיר על שטח 1/4 אינץ ' בין כל חתיכה.
קבבים מכסים וגריל מעל חום בינוני 10 עד 15 דקות, מסתובבים ומצחצחים לעתים קרובות עם מרינדה, עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז.
הוסף אספרגוס לגריל במשך 5 דקות האחרונות של צליה, מפנה מדי פעם, עד פריך במכרז. תיפטר מכל המרינדה שנותרה.