צריך ללא גלוטן ומשקאות צמחוניים? Lattes מוקה קפוא ממוסמר Kahlúa יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 423 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות לך לחנות ותביא את קלואה, אבקת אספרסו מיידית, חצי חצי, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 12%. נסו Kahlúa-לאטה מוקה קפוא ממוסמר, בראוניז קלואה עם ציפוי חמאה מוקה קאלאואה מוקה וקרמל מלוח שוקולד לבן קלואה מוקה לאטה, ו עוגת דלעת ממוסמרת ולטה פאי תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
להקציף הראשון 3 מרכיבים קמצוץ של מלח בסיר בינוני. בהדרגה לטאטא ב 1 כוס מים, לטאטא עד חלקה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד סוכר מתמוסס תערובת רק מתחיל לרתוח, לטאטא לעתים קרובות, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר מחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הוסף 1 1/2 כוסות מים וחצי וחצי; להקציף כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחצי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מעביר למגיש.
5
יוצקים תערובת אספרסו לתוך מגשי קוביות קרח, מילוי קוביות כמעט עד למעלה (תערובת תעשה על 45 קוביות קרח). להקפיא תערובת אספרסו במגשים. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 חודש קדימה. לאחסן אספרסו קוביות קרח בשקית פלסטיק resealable ולשמור קפוא.
מרכיבים שתצטרך
גומי מציל חיים
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
6
באמצעות מיקסר חשמלי, קרם beat, סוכר חום, וניל, קמצוץ של מלח בקערה בינונית עד פסגות טופס. כיסוי; צמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מניחים 6 כוסות קפה זכוכית או כוסות אחרות במקפיא 15 דקות. עבודה ב 3 קבוצות, מקום 14 קוביות קרח אספרסו ו 1/4 כוס קאהל & eucate;מעבד. להתמזג עד עבה וחלק, על 30 שניות. מחלקים בין 2 ספלים צוננים; מקום במקפיא. חזור 2 פעמים נוספות עם אספרסו קוביות קרח, Kahlúa, וספלים צוננים. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 שעה קדימה. שמור קפוא.