Kolaches עשה עם פתיתי תפוחי אדמה
הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, חמאה, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: Moravian Kolaches - מילוי כפול Kolaches, תפוחי אדמה שקדים עם קציצות סלמון פתיתי, ו Kolaches.
הוראות
שים את החלב והחמאה בסיר גדול או 2 סוג pyrex סוג מיקרוגל-כוס מדידה בטוחה וחום עד שזה רק מתחיל לרתוח.
הסר מחום (או מיקרוגל) מקל מדחום בו.
בואו להתקרר עד 130 מעלות.בינתיים, לשלב רק 2 כוסות של קמח, מלח, סוכר, שמרים ופתיתי תפוחי אדמה בקערת ערבוב-רצוי קערת מיקסר לעמוד, כך שתוכל להשתמש בקרס הבצק.
מוסיפים את תערובת החלב ומערבבים עד מעורבב, ולאחר מכן מוסיפים את הביצה ומערבבים עד מעורבב היטב.
להוסיף עוד 1/3 כוס קמח-בצק צריך עדיין להיות קצת דביק, אבל לא רטוב. תתחיל ללוש עם הוו הבצק. אם הרבה מהבצק עדיין נדבק לצדדים של הקערה כפי שאתה מתחיל ללוש, להמשיך להוסיף קמח כמה כפות בכל פעם. אם שקלת את הקמח שלך, אתה כנראה להשתמש כל 2 2/3 כוס (12 עוז) של קמח. אם אתה סקופר כבד יד שאינו שוקל, ייתכן שתצטרך רק 2 1/3 כוס. ללוש עד הבצק הוא חלק וגמיש. זה צריך להיות קל להתמודד בשלב זה.
להעביר לקערה משומנת ולתת לו להרים חלק חמאה / שמן מהקערה, ואז להעיף אותו כך שיש לך נחמד, שמנוני, כדור. לכסות ולתת לעלות במשך 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.אגרוף למטה! משוך את נתחי גודל ביצה, להחליק אותם לתוך כדורים ולסדר אותם קצת יותר מ 1 אינץ ' בנפרד בשני 9 × 13 מחבתות כי יש לך בשורה עם קלף. אתה יכול גם להשתמש בסדינים אפייה, אבל אני מוצא מחבתות קל יותר לכסות.
מברשת בנדיבות עם חמאה מומסת יותר מחבת לכסות עם לעטוף פלסטיק.
תן לקום לשעה אחת.הפוך חריצים בלחמניות ולמלא בתערובת גבינה או מילוי עוגת פירות.
אופים ב 375 מעלות F במשך כ 15 דקות או עד חום זהוב.