קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Kolaches עשה עם פתיתי תפוחי אדמה

Kolaches עשה עם פתיתי תפוחי אדמה
הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, חמאה, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: Moravian Kolaches - מילוי כפול Kolaches, תפוחי אדמה שקדים עם קציצות סלמון פתיתי, ו Kolaches.

הוראות

1
שים את החלב והחמאה בסיר גדול או 2 סוג pyrex סוג מיקרוגל-כוס מדידה בטוחה וחום עד שזה רק מתחיל לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מחום (או מיקרוגל) מקל מדחום בו.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
3
בואו להתקרר עד 130 מעלות.בינתיים, לשלב רק 2 כוסות של קמח, מלח, סוכר, שמרים ופתיתי תפוחי אדמה בקערת ערבוב-רצוי קערת מיקסר לעמוד, כך שתוכל להשתמש בקרס הבצק.
מרכיבים שתצטרך
2 פרוסות פיצה בשר מהעולם הישן (מתכון גם ב-Reciper Finder), חתוך לקוביות2 פרוסות פיצה בשר מהעולם הישן (מתכון גם ב-Reciper Finder), חתוך לקוביות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4
מוסיפים את תערובת החלב ומערבבים עד מעורבב, ולאחר מכן מוסיפים את הביצה ומערבבים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5
להוסיף עוד 1/3 כוס קמח-בצק צריך עדיין להיות קצת דביק, אבל לא רטוב. תתחיל ללוש עם הוו הבצק. אם הרבה מהבצק עדיין נדבק לצדדים של הקערה כפי שאתה מתחיל ללוש, להמשיך להוסיף קמח כמה כפות בכל פעם. אם שקלת את הקמח שלך, אתה כנראה להשתמש כל 2 2/3 כוס (12 עוז) של קמח. אם אתה סקופר כבד יד שאינו שוקל, ייתכן שתצטרך רק 2 1/3 כוס. ללוש עד הבצק הוא חלק וגמיש. זה צריך להיות קל להתמודד בשלב זה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
להעביר לקערה משומנת ולתת לו להרים חלק חמאה / שמן מהקערה, ואז להעיף אותו כך שיש לך נחמד, שמנוני, כדור. לכסות ולתת לעלות במשך 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.אגרוף למטה! משוך את נתחי גודל ביצה, להחליק אותם לתוך כדורים ולסדר אותם קצת יותר מ 1 אינץ ' בנפרד בשני 9 × 13 מחבתות כי יש לך בשורה עם קלף. אתה יכול גם להשתמש בסדינים אפייה, אבל אני מוצא מחבתות קל יותר לכסות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
אגרוףאגרוף
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מברשת בנדיבות עם חמאה מומסת יותר מחבת לכסות עם לעטוף פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
תן לקום לשעה אחת.הפוך חריצים בלחמניות ולמלא בתערובת גבינה או מילוי עוגת פירות.
מרכיבים שתצטרך
פטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובהפטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מפזרים תערובת פירור.
10
אופים ב 375 מעלות F במשך כ 15 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®