Kumquat, פלפל ירוק רסק שום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Kumquat, פלפל ירוק להדביק שום. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 3 . מנה אחת מכילה 93 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך רוטב סויה, פלפל, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו קומקווט-פלפל קומפוט עם גבינת חלב פרה, פלפל-דבק טעם שורש כוסברה, ו ארוחת ערב הלילה: עוף עם ממרח פלפל סצ'ואן (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון מיני, דופק את kumquats עד קצוץ דק; לא פירה.
להעביר את קומקווט לסיר קטן ולהוסיף חומץ בלסמי, רוטב סויה, סוכר חום בהיר ודבש. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת מפחיתה להדביק עבה, 4 עד 5 דקות.
להעביר את הדבק לקערה ולתת מגניב.
במעבד, דופק את הגרגרים הירוקים והשחורים עם השום ומלח הים עד הגרגרים קצוצים דק. אל תזרה את התערובת.
הוסף את הבצל הירוק והכוסברה למעבד ודופק למשחה גסה.
מוסיפים את תערובת הפלפל לממרח קומקווט ומערבבים בשמן הזית עד מעורבב.