קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות19
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

La Pa Congee (דייסה)

La Pa Congee (דייסה)
צריך ללא גלוטן ומנת צד ללא חלב? La Pa Congee (דייסה) יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אורז, פטריות, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-55 דקות. מתכונים דומים: עוף קונגי (דייסת אורז), דגנים רב מוגזים (דייסת אורז סינית), ו מרק טיפת ביצה סינית, סגנון דייסת אורז (aka קונגי).

הוראות

1
מניחים את הפטריות השחורות המיובשות ופולי סויה לתוך 2 מכולות גדולות נפרדות לכסות כל אחד עם כמה סנטימטרים של מים קרים; לתת לעמוד 8 שעות ללילה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
פולי סויהפולי סויה
מיםמים
2
יש לשטוף ולנקז את הפטריות ופולי סויה. לקצץ גבעולים קשים מפטריות; לחתוך כל פטריות לחצאים.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
פולי סויהפולי סויה
3
מביאים סיר מים לרתיחה. עם סכין חדה, לחתוך צורת X לקליפה של כל ערמונים.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
סירסיר
4
מוסיפים ערמונים למים הרותחים; מבשלים עד חם, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
מיםמים
5
מסננים ולצלול מיד לתוך קערה גדולה של מי קרח כדי להפסיק לבשל עוד יותר.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
לנקז ולהניח בצד. כאשר קר מספיק כדי להתמודד, לקלף את הערמונים מן הפגזים ולהשליך את עורות וקליפות. הניחו את הערמונים הקלופים בצד.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
7
מביאים 16 כוסות מים ואורז ארוך גרגר לרתיחה בסיר גדול. להפחית את החום בינוני נמוך לבשל בבית מבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז גרגר ארוךאורז גרגר ארוך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
8
שמן חום ב ווק או מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ל 400 מעלות F (200 מעלות C). לבשל ומערבבים בוק צ ' וי בשמן חם במהירות, על 1 דקה; להוסיף את האורז.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
אורזאורז
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
ווקווק
9
מערבבים ערמונים קלופים, פטריות שחורות, פולי סויה, ערמוני מים, תמרים אדומים, ומלח לתוך האורז. מביאים את התערובת לרתיחה, להפחית את החום בינוני-נמוך, ומבשלים 30 דקות. מערבבים עוף לתוך תערובת האורז, מביאים שוב לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד העוף הוא כבר לא ורוד באמצע, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ערמוני מיםערמוני מים
ערמוניםערמונים
פטריותפטריות
פולי סויהפולי סויה
עוף שלםעוף שלם
תאריכיםתאריכים
אורזאורז
מלחמלח