Linzertorte שוקולד
שוקולד Linzertorte עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 564 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שקדים טבעיים, סוכר, שוקולד למחצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 32%. נסו Linzertorte, Linzertorte, ו Linzertorte (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה במהירות בינונית של מערבל חשמלי עד רך וקרם; מוסיפים בהדרגה סוכר, פועם היטב.
מוסיפים חלמונים, מכים היטב.
מערבבים קמח, מלח, ומלחכסף; מוסיפים לתערובת חמאה לסירוגין עם שוקולד מותך, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. מערבבים בשקדים. מחלקים בצק לשניים.
רול חצי בצק בין 2 גיליונות של נייר שעווה למעגל 11". להקפיא 15 דקות. לחץ על מחצית הבצק שנותרה למחבת 11 " טארט מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 375 במשך 5 דקות. מערבבים ריבה היטב להפיץ על קרום.
הסר גיליון העליון של נייר שעווה מן המעגל הקפוא של הבצק; לחתוך לרצועות 1/2 " - רחב, באמצעות גלגל מאפה מחורץ. סדר רצועות בעיצוב הסריג מעל torte, איטום הקצוות של רצועות קרום prebaked.
אופים ב 375 במשך 20 עד 25 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין במחבת על מתלה תיל.
מגישים טורט בטמפרטורת החדר עם קצפת.