Mahimahi Escabeche נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 75 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שמן זית, חומץ סיידר, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: BLT Mahimahi, יוונית Mahimahi, ו Mahimahi עם לטבול Tomatillo.
הוראות
1
לשטוף mahimahi ו טפיחה יבש.
מרכיבים שתצטרך
מאהי מאי
2
חום 1/2 שמן כפות במחבת nonstick 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה; כאשר חם, להוסיף דגים ומבשלים, מפנה פעם אחת, עד השחמה משני הצדדים אטום אבל עדיין לח-מחפש במרכז (לחתוך כדי לבדוק), 8 עד 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
העברה רדוד 2-3 ליטר זכוכית או צלחת קרמיקה.
4
באותו מחבת, חום שנותר שמן כף על חום בינוני גבוה; מוסיפים בצל ומערבבים עד צולע משחימים, על 8 דקות. בצל כפית על דגים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
במחבת, לשלב חומץ, allspice, peppercorns, עלה דפנה, שום, מלח, סוכר, ו 1 1/4 כוסות מים; להביא לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.