Mahimahi Escabeche
Mahimahi Escabeche נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 75 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שמן זית, חומץ סיידר, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: BLT Mahimahi, יוונית Mahimahi, ו Mahimahi עם לטבול Tomatillo.
הוראות
לשטוף mahimahi ו טפיחה יבש.
חום 1/2 שמן כפות במחבת nonstick 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה; כאשר חם, להוסיף דגים ומבשלים, מפנה פעם אחת, עד השחמה משני הצדדים אטום אבל עדיין לח-מחפש במרכז (לחתוך כדי לבדוק), 8 עד 10 דקות בסך הכל.
העברה רדוד 2-3 ליטר זכוכית או צלחת קרמיקה.
באותו מחבת, חום שנותר שמן כף על חום בינוני גבוה; מוסיפים בצל ומערבבים עד צולע משחימים, על 8 דקות. בצל כפית על דגים.
במחבת, לשלב חומץ, allspice, peppercorns, עלה דפנה, שום, מלח, סוכר, ו 1 1/4 כוסות מים; להביא לרתיחה על חום גבוה.
הסר מהחום ושופכים על דגים ובצל.
בואו לעמוד עד מקורר לטמפרטורת החדר, על 15 דקות, ואז לכסות ולהירגע לפחות 8 שעות או עד 1 יום.
בואו ניגש לטמפרטורת החדר. כדי לשרת, להרים דגים מנוזל ולסדר על מגש. סדר פרוסות בצל על דגים. זרוק נוזל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.