Mahimahi בגריל עם אפרסק ותענוג אשכוליות ורוד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Mahimahi בגריל עם אפרסק אשכולית ורודה להתענג. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 234 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אפרסקים, חומץ אורז, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האפרסקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל כמו אפרסקים עוגה כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Mahimahi בגריל עם סלט אשכוליות, אבוקדו, גרגיר נחלים, עוגות אשכוליות ורודות עם ציפוי גבינת שמנת אשכולית ורודה, ו אשכולית ורודה בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חומץ וסוכר בסיר קטן; מביאים לרתיחה.
יוצקים תערובת חומץ על בצל, משליך מעיל; מגניב.
מוסיפים אפרסקים, אשכוליות, נענע, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל לבצל; לזרוק בעדינות.
מפזרים דגים עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מניחים דגים על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 5 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.