Mahimahi בגריל עם זיגוג תמרינדי
Mahimahi בגריל עם זיגוג תמרינדי נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 56 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוטב דגים אסייתי, מיץ ליים, עיסת תמרינדי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ירכיים עוף בגריל עם זיגוג Tamarind & כתום, Poussins עם זיגוג tamarind, ו סטייק צלע עם זיגוג תמרינד וגרמולטה כתומה (מתכונים דומים).
הוראות
משרים עיסת תמרינדי במים רותחים-חמים בקערה קטנה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ -5 דקות.
יוצקים תערובת לתוך מסננת רשת בינונית להגדיר לתוך קערה, ואז כוח עיסת דרך מסננת, זורק זרעים וסיבים.
מוסיפים סוכר חום, רוטב סויה, רוטב דגים ומיץ ליים, ערבוב עד הסוכר מומס.
הכן גריל לבישול מעל פחם חם בינוני (חום מתון לגז).
מברשת דגים בכל רחבי עם שמן, ואז מפזרים מלח. גריל, צד עור למטה, על מתלה גריל משומן קל, מכוסה רק אם באמצעות גריל גז, עד העור הוא פריך, על 4 דקות. הפוך דגים מעל וגריל עד רק מבושל דרך, על 6 דקות יותר.
מברשת רוטב תמרינדי על כל דג וגריל 1 דקה.
אם אתה לא מסוגל גריל בחוץ, דגים יכולים להיות מבושלים חם קל משומן היטב מתובל היטב מחבת גריל גדול חרוש על חום גבוה בינוני.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות פינוט גרי סקייפול. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.