אם יש לך אורז בסמטי, mahimahi, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית extravirgin אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Meyer Lemon Polenta Cake with Winter Fruit Compote כקינוח. מתכונים דומים: מייפל-עץ ברמונדי עם זיגוג בלסמי-מייפל לבן, סלמון מצופה מייפל עם שפשוף תבלין, ו סלמון מצופה מייפל עם לימון בגריל.
הוראות
1
לטבול ולספוג קרש במים 1 שעה; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
2
הכן גריל, חימום צד אחד בינוני צד אחד לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מניחים פטרוזיליה ו-7 המרכיבים הבאים (דרך שום) במעבד מזון; מוסיפים 1/4 מלח כפית. תהליך עד עשבי תיבול קצוצים דק.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
פירורי בשר צמחוני קפואים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
4
דג מעיל קל עם ספריי בישול; מפזרים הנותרים 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
ממתק תמנון בריט
ועוד 2 כפות מי קרח
5
מניחים קרש על מתלה גריל מעל צד חום גבוה של גריל. כיסוי וגריל 5 דקות או עד חרוך קלות. בזהירות להפוך את הקרש; לעבור לצד חום בינוני של הגריל.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מניחים דגים, צד העור למטה, בצד חרוך של קרש. כיסוי וגריל 12 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.