קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

Mahimahi צרוב עם רליש מנגו חם חמוץ

Mahimahi צרוב עם רליש מנגו חם חמוץ
Mahimahi צרוב עם רליש מנגו חם חמוץ נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 388 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו צ'ילה, סוכר, מנגו בשלים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פלחי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו Mahimahi צרוב עם רליש מנגו חם חמוץ, עוגות סרטנים עם מנגו-רוטב כתום חמוץ ואבוקדו, ו סלט גרגיר הנחלים עם מחמאהי צרוב במחבת (מתכונים דומים).

הוראות

1
קוק שאלוט ב 2 כפות שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
להוסיף צ ' ילה וקוק, ערבוב, עד שהתרכך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
3
מוסיפים מנגו, רוטב דגים, סוכר ומלח ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמנגו מתרכך והתערובת מעובה מעט, 3 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
הסר מהחום ומערבבים במיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
5
מעבירים את רליש לקערה.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
לטפוח דגים יבש מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
7
חום שנותר שמן כפות במחבת ניקה על חום גבוה בינוני עד שהוא רק מתחיל לעשן, ואז לבשל דגים, צד העור למטה הראשון, מתהפך פעם אחת, עד הזהב ופשוט מבושל דרך, 12 עד 16 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מגישים דגים עם התענגות.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
9
* זמין בשווקים אסיאתיים ethnicgrocer.com (866-438-4642).

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Aalois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
אלויס לגדר טרה אלפינה Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio
אלויס לגדר טרה אלפינה Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק. זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה