Mahimahi צרוב עם רליש מנגו חם חמוץ
Mahimahi צרוב עם רליש מנגו חם חמוץ נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 388 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו צ'ילה, סוכר, מנגו בשלים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פלחי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו Mahimahi צרוב עם רליש מנגו חם חמוץ, עוגות סרטנים עם מנגו-רוטב כתום חמוץ ואבוקדו, ו סלט גרגיר הנחלים עם מחמאהי צרוב במחבת (מתכונים דומים).
הוראות
קוק שאלוט ב 2 כפות שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 3 עד 5 דקות.
להוסיף צ ' ילה וקוק, ערבוב, עד שהתרכך, על 1 דקה.
מוסיפים מנגו, רוטב דגים, סוכר ומלח ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמנגו מתרכך והתערובת מעובה מעט, 3 עד 7 דקות.
הסר מהחום ומערבבים במיץ ליים.
לטפוח דגים יבש מתבלים עם מלח ופלפל.
חום שנותר שמן כפות במחבת ניקה על חום גבוה בינוני עד שהוא רק מתחיל לעשן, ואז לבשל דגים, צד העור למטה הראשון, מתהפך פעם אחת, עד הזהב ופשוט מבושל דרך, 12 עד 16 דקות בסך הכל.
* זמין בשווקים אסיאתיים ethnicgrocer.com (866-438-4642).
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Aalois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
אלויס לגדר טרה אלפינה Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק. זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה