Malasadas Dois
Malasadas Dois יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' oeuvre שלך. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 259 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, חמאה, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-30 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: .
הוראות
ממיסים 1 כפית סוכר במים חמים.
מפזרים שמרים מעל, ולתת לעמוד במשך כ 5 דקות להתמוסס.
בקערה גדולה, לנצח את הביצים ו 1 כוס סוכר עד סוכר מומס לחלוטין. מערבבים את המלח והקמח.
מערבבים בתערובת השמרים, חלב וחמאה מומסת. כף מעץ עובדת טוב בשביל זה. לכסות ולהגדיר במקום חם לעלות עד הוכפל.
לאחר הבצק הוכפל, אגרוף למטה ללוש קצת - הרבה אם אתה רוצה. הבצק צריך להיות אלסטי. לכסות ולאפשר לעלות שוב. אם אתה רוצה, אתה יכול לקרר בין לילה. סבתא שלי נתנה לו לעלות בין לילה, ושלה היו מדהימים. כאשר הבצק הוכפל, הוא מוכן לשימוש.
שמן חום בטיגון עמוק או מחבת עמוקה גדולה ל 350 מעלות F (175 מעלות C). הגדר צלחת קטנה של מים בצד להרטיב את הידיים מעט לפני נגיעה בבצק. זה יעזור לו לא להידבק. רק להרטיב את הידיים קצת, עודפי מים נוטפים בשמן החם הוא מסוכן מאוד.
עם ידיים רטובות מעט, לאסוף כדור קטן של בצק על הגודל של כדור גולף. למתוח את הבצק קצת תוך כדי סיבוב עד שיש לך דיסק על 4 אינץ ' רחב. אם אתה מפשל, פשוט לזרוק אותו בחזרה עם הבצק האחר, ולהתחיל מחדש. חורים זעירים הם בסדר.
בזהירות למקם את הבצק המתוח לתוך השמן החם. הסופגניות צריכות להתנפח קצת כפי שהם פגעו בשמן. לבשל במשך כ 3 דקות לכל צד. הם נעשים כאשר הם בצבע חום זהוב.
הסר מן השמן באמצעות כפית מחוררת, ולנקז על מגבות נייר. מעיל עם סוכר לבן כל עוד הוא חם.