Mehlsuppe ו Butterosti עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 396 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, חמאה מבהירה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-10 דקות. מתכונים דומים: .
הוראות
1
"MEHLSUPPE" לתוך סיר, יוצקים את החמאה הבהירה החמה ולהוסיף את הקמח. היכו את השניים יחד עם כף עץ (או זחילה) והחזירו את המחבת לחום גבוה כדי לבשל את הקמח. המשך לערבב ואת התערובת תהיה בהדרגה להעמיק בצבע מבלי לשרוף למעשה את הקמח.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
במחבת אחרת מטגנים את קליפת הבייקון בחום גבוה עד שהשומן נוטף החוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את mirepoix (ירקות קצוצים דק) ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
(בערך, כדי ליצור Roux)
4
הוסף את זה לתערובת הקמח וטגן את כולם יחד.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
5
יוצקים 2 כוסות של ציר עוף להקציף יחד בזריזות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מוסיפים יין אדום כדי להעמיק את הצבע ואת הטעם של המרק. להביא אותו לרתיחה ולהוסיף עוד 2 כוסות של ציר עוף. מרתיחים וממשיכים להוסיף את המניה כפי שהיא מתעבה. להפחית את החום ומבשלים 1 1/2 שעות ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. צורם של אגוז מוסקט גם משפר את הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8
"BUTTEROSTI" Parboil תפוחי אדמה במים מלוחים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
9
לנקז ביסודיות וקריר. Grate אותם לאורך על צלחת מה שהופך את" גדילים " זמן רב ככל האפשר. ממיסים את החמאה במחבת חביתה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מוסיפים את תפוחי האדמה ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. עם כפית, להפריע תפוחי אדמה על ידי חיתוך אותם כך שהם מקבלים מבושלים באופן שווה. כאשר החלק התחתון מבושל, להתהפך כמו חביתה ולהמשיך לזרוק (יותר טוב!) כל הזמן להוסיף עוד חמאה כדי למנוע תפוחי אדמה להתייבש. עכשיו זה צריך להיראות כמו חביתת חביתה משחימה יפה. בזהירות להחליק אותו מהמחבת למגש ומגישים בבת אחת.