קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Meyer Lemon-עוגת שמרים חמוציות

Meyer Lemon-עוגת שמרים חמוציות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מאייר לימון חמוציות עוגת Bundt. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 918 קלוריות. אם יש לכם מיץ לימון מאייר, חמוציות, סוכר ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 13 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: Meyer Lemon-עוגת שמרים חמוציות, Meyer Lemon Bundt Cake, ו Meyer Lemon Bundt Cake.

הוראות

1
הכן את העוגה: חמאה וקמח מחבת מנופחת 10 כוס.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
2
מחממים את החמוציות בסיר מחממים את החמוציות עד שהן מתחילות לשחרר את המיצים שלהן.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיפים 3/4 כוס סוכר מגורען, ומבשלים על חום בינוני עד עסיסי התערובת מפחיתה 1 1/4 כוסות, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
4
בואו להתקרר לחלוטין.
5
מניחים מתלה באמצע התנור מחממים עד 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
לטאטא את החלב, ביצים שלמות חלמונים, וניל בקערה בינונית; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
לטאטא את קמח 3 כוסות, הנותרים 1 3/4 כוסות סוכר, גרידת לימון, אבקת אפייה ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
הוסף את 3 1/4 מקלות חמאה והכה עם מערבל במהירות נמוכה עד לחלחל.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
מוסיפים חצי מתערובת החלב, מגבירים את המהירות למדיום ומכים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
10
מוסיפים את תערובת החלב הנותרת בשתי קבוצות, מכים בין כל תוספת. לגרד את הצדדים של הקערה ולהכות שוב, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
להעביר 2/3 של הבלילה למחבת. כפית את תערובת חמוציות בטבעת סביב אמצע הבלילה (לא לתת לו לגעת במחבת). למעלה עם הבלילה שנותרה וחלק באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
אופים עד שקיסם מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי, 55 עד 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
בינתיים, להפוך את הסירופ: להמיס את 1/4 כוס סוכר מגורען ב 1/2 כוס מיץ לימון בסיר על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
14
הסר את העוגה מהתנור, לתקוע את פני השטח בכל רחבי עם שיפוד ושופכים את הסירופ על גבי.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
בואו להתקרר במחבת במשך 10 דקות. בזהירות להפוך את העוגה על מתלה מצופה קלף כדי להתקרר לחלוטין. לעטוף בחוזקה בניילון נצמד ולתת לשבת בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
כאשר מוכן לשרת, לטאטא את הסוכר של ממתקים ואת הנותרים 2 כפות מיץ לימון עד חלקה. כף מעל העוגה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
17
צילום: סטיב ג ' ירלט