תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מאייר לימון חמוציות עוגת Bundt. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 918 קלוריות. אם יש לכם מיץ לימון מאייר, חמוציות, סוכר ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 13 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: Meyer Lemon-עוגת שמרים חמוציות, Meyer Lemon Bundt Cake, ו Meyer Lemon Bundt Cake.
הוראות
1
הכן את העוגה: חמאה וקמח מחבת מנופחת 10 כוס.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
2
מחממים את החמוציות בסיר מחממים את החמוציות עד שהן מתחילות לשחרר את המיצים שלהן.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים 3/4 כוס סוכר מגורען, ומבשלים על חום בינוני עד עסיסי התערובת מפחיתה 1 1/4 כוסות, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
4
בואו להתקרר לחלוטין.
5
מניחים מתלה באמצע התנור מחממים עד 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
לטאטא את החלב, ביצים שלמות חלמונים, וניל בקערה בינונית; להפריש.