Meyer Lemon-עוגת שמרים חמוציות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מאייר לימון חמוציות עוגת Bundt. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 918 קלוריות. אם יש לכם מיץ לימון מאייר, חמוציות, סוכר ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 13 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: Meyer Lemon-עוגת שמרים חמוציות, Meyer Lemon Bundt Cake, ו Meyer Lemon Bundt Cake.
הוראות
הכן את העוגה: חמאה וקמח מחבת מנופחת 10 כוס.
מחממים את החמוציות בסיר מחממים את החמוציות עד שהן מתחילות לשחרר את המיצים שלהן.
מוסיפים 3/4 כוס סוכר מגורען, ומבשלים על חום בינוני עד עסיסי התערובת מפחיתה 1 1/4 כוסות, כ 15 דקות.
מניחים מתלה באמצע התנור מחממים עד 350 מעלות F.
לטאטא את החלב, ביצים שלמות חלמונים, וניל בקערה בינונית; להפריש.
לטאטא את קמח 3 כוסות, הנותרים 1 3/4 כוסות סוכר, גרידת לימון, אבקת אפייה ומלח בקערה גדולה.
הוסף את 3 1/4 מקלות חמאה והכה עם מערבל במהירות נמוכה עד לחלחל.
מוסיפים חצי מתערובת החלב, מגבירים את המהירות למדיום ומכים 1 דקה.
מוסיפים את תערובת החלב הנותרת בשתי קבוצות, מכים בין כל תוספת. לגרד את הצדדים של הקערה ולהכות שוב, על 30 שניות.
להעביר 2/3 של הבלילה למחבת. כפית את תערובת חמוציות בטבעת סביב אמצע הבלילה (לא לתת לו לגעת במחבת). למעלה עם הבלילה שנותרה וחלק באופן שווה.
אופים עד שקיסם מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי, 55 עד 60 דקות.
בינתיים, להפוך את הסירופ: להמיס את 1/4 כוס סוכר מגורען ב 1/2 כוס מיץ לימון בסיר על אש נמוכה.
הסר את העוגה מהתנור, לתקוע את פני השטח בכל רחבי עם שיפוד ושופכים את הסירופ על גבי.
בואו להתקרר במחבת במשך 10 דקות. בזהירות להפוך את העוגה על מתלה מצופה קלף כדי להתקרר לחלוטין. לעטוף בחוזקה בניילון נצמד ולתת לשבת בן לילה.
כאשר מוכן לשרת, לטאטא את הסוכר של ממתקים ואת הנותרים 2 כפות מיץ לימון עד חלקה. כף מעל העוגה.