Montbrun Melange: לחם זית עם בזיליקום, עגבניות במרינדה, A
Montbrun Melange: לחם זית עם בזיליקום, עגבניות במרינדה, הוא pescatarian ומספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 219 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לכי לחנות וקחי אנשובי שהיה, לחם זית, ל-8 עלי בזיליקום בגודל טוב, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לחם שמן זית קפרזה עם עגבניות מיובשות, בוקוניצ'יני ובזיליקום, מוצרלה במרינדה עם בזיליקום ועגבניות מיובשות, ו עגבניות במרינדה עם בזיליקום וחומץ בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את שמן הזית, חומץ, שום, מלח ופלפל בקערה רדודה.
חותכים את פרוסות העגבניות לשניים, ומערבבים עם תערובת שמן וחומץ.
טוסט הלחם וממרח עם חמאה. מעל כל סיל עם שני פילה אנשובי צלוי. מחלקים את basilleaves הקרוע ומניחים על גבי אנשובי על כל פרוסה.
מסננים את העגבניות ותולים אותם על גבי ahcovies.
קח ביס של תערובת Montbrun שלך, לעצום את העיניים, ולדמיין שאתה בפרובנס!