Navarin d'agneau
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל נאוורין d ' anneau. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 193 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם קוביית כבש, שמנת מתוקה, לאורך אם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 88% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: נזיד כבש באביב (navarin d ' anneau), Navarin של כבש, ו האביב ירקות Navarin.
הוראות
תחצי את סטייק הטלה ותחתוך את כל השומן העודף.
מחממים 1 כף של השמן על חום בינוני בתבשיל flameproof גדול שיש לו מכסה הדוק. מטגנים את הטלה עד שהוא "תופס" זה צריך להיות קצת צבעוני בכל רחבי אבל לא חרוך. להביא קומקום של מים לרתיחה.
להעביר את הטלה לצלחת ולשטוף את התבשיל.
מוסיפים את הירקות (אבל לא את בצל האביב) ומכסים במים רותחים. מתבשלים ומבשלים במשך 15 דקות, ואז מתנקזים למסננת מעל קערה. למדוד 450ml / -9°l עוז של נוזל הבישול, להתפורר קוביית המניות ומערבבים להתמוסס.
לנגב את מיצי השומן מן הכבש עם נייר מטבח.
מחממים את השמן הנותר בתבשיל על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הכבש, מתבלים ומפזרים את הקמח, ומערבבים לרגע. עצה במלאי, יין, בצל ועשבי תיבול ולהביא לרתיחה. הפעל את החום נמוך, לכסות ולבשל בעדינות במשך 1 שעה, ערבוב כמה פעמים.
מוסיפים את הירקות ומערבבים היטב, מכסים ומבשלים במשך 15-20 דקות נוספות או עד תפוחי האדמה במכרז. (מגניב ואז להקפיא עד 1 חודש או לשמור מקורר עד 24 שעות.)
הרם את הבשר והירקות לתוך קערת הגשה חמה.עם התבשיל על אש נמוכה, מערבבים את השמנת, מגררים את גרידת הלימון וסוחטים את המיץ. התאימו את התיבול, הכפית מעל הטלה והירקות, מפזרים עשבי תיבול ומגישים.