Old Time Chicken Divan
אם יש לך מלח, שרי, פלפל טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו Divan עוף (או Divan טורקיה), Divan עוף, ו Divan עוף שונה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיף ברוקולי, ומבשלים עד רק מכרז, 3 עד 4 דקות.
לנקז ולשטוף היטב עם מים קרים כדי לצנן.
מקום סחוט ברוקולי לתבנית אפייה 9x13 אינץ ' ולהניח בצד.
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית.
לטאטא בקמח, לבשל, לטאטא כל הזמן, עד הקמח מתחיל להפוך מלבן, לבז ' חיוור, על 3 דקות.
להקציף בשרי, מרק עוף, ושמנת כבדה עד חלקה. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים במשך 5 דקות; העונה עם מלח ופלפל.
יוצקים חצי רוטב שמנת חם על הברוקולי העליון עם פרוסות עוף. מערבבים גבינת פרמזן לתוך הרוטב הנותר, ויוצקים על פרוסות העוף.
מפזרים העליון עם גבינה נוספת,אם תרצה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות או עד מחומם דרך, ואז לצלות במשך כמה דקות עד העליון הפך חום זהוב.