תבשיל פפרוני
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו תבשיל פפרוני. מתכון זה מכין 6 מנות עם 370 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוטב פיצה, פפרוני, שמנת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. עם כפית ציון 38%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תבשיל פפרוני וגבינה, תבשיל פיצה פפרוני, ו תבשיל פיצה פפרוני.
הוראות
מבשלים מקרוני לפי הוראות החבילה; ניקוז. מערבבים פנימה את הביצים, גבינת הפרמזן, השמנת החמוצה והתיבול האיטלקי.
מעבירים ל -11 אינץ ' משומן. 7 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים בחום של 375 למשך 10 דקות.
מפזרים גבינת מוצרלה; למעלה עם פפרוני וזיתים.
אופים 10-15 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.