קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

תבשיל בקר במרינדה של קיאנטי

תבשיל בקר במרינדה של קיאנטי
מתכון קיאנטי תבשיל בשר כבוש יכול להתבצע תוך כ-6 שעות ו-40 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 727 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. מתכון זה מאוכלרשת יש 24 אוהדים. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך גזר, תפוחי אדמה, רוזמרין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 85%, שהוא סופר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תבשיל בקר במרינדה של קיאנטי, תבשיל בקר כבוש יין אדום, ו רוטב קרמל קיאנטי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את הבקר בתבנית אפייה מזכוכית בגודל 13 על 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
3
יוצקים את היין על הבשר ומשרים במקרר למשך 1 1/2 שעות. הופכים את הבשר ומשרים עוד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ייןיין
4
מוציאים את הבשר מהיין ומייבשים במגבות נייר. שמרו את היין.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
5
בתנור הולנדי גדול מחממים 3 כפות מהשמן על אש בינונית-גבוהה. מתבלים את הבשר מכל הצדדים במלח ופלפל. בעזרת מלקחיים מניחים את הבשר בתבנית ומשחימים מכל הצדדים, כ -2 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בשרבשר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
מלקחייםמלקחיים
מחבתמחבת
6
מוציאים את הבשר ומוסיפים את השמן הנותר.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
שמן בישולשמן בישול
7
מוסיפים את הפנצ ' טה ומבשלים תוך ערבוב תדיר במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
8
מוסיפים את הגזר, הסלרי, השום, הזיתים, השעועית הירוקה, תפוחי האדמה, הרוזמרין והמרווה. מבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
תפוח אדמהתפוח אדמה
רוזמריןרוזמרין
גזרגזר
סלריסלרי
שוםשום
זיתיםזיתים
מרווהמרווה
9
שופכים את היין השמור, העגבניות ומרק הבקר לתבנית, מגרדים בעזרת כף עץ את החלקים החומים הנצמדים לתחתית התבנית. מחזירים את הבשר למחבת ומביאים את הנוזל לרתיחה. מכסים את התבנית ומבשלים במשך 3 עד 3 1/2 שעות או עד שהבשר רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
מרק בשרמרק בשר
עגבנייהעגבנייה
בשרבשר
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
10
מוציאים את הבשר ואת ענפי הרוזמרין מהתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
בשרבשר
תבשילתבשיל
11
מניחים את הבשר על קרש חיתוך וחותכים לרבעים. בעזרת 2 מזלגות, לגרוס את הבשר לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
12
מוסיפים את הבשר הגרוס לתבשיל ומבשלים עד לחימום, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
תבשילתבשיל

יין מומלץ: שיראז, קברנה סוביניון, Malbec

ניתן לשלב תבשיל בקר עם שיראז, קברנה סוביניון ומלבק. יינות אדומים מלאי גוף אלה הם הליווי המושלם לתבשיל בקר לבבי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא ד ר לשחרר ד ר ל ריזלינג. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
דוקטור ריסלינג
דוקטור ריסלינג
"...ערך מורכב ויוצא דופן באופן מפתיע בריסלינג כמעט יבש... לימון, תפוח ירוק, אבן רטובה וניחוחות פרחוניים קלים ואחריהם חיך פריך ורווי צפחה וגימור של הדרים ותפוחים עסיסיים, שמני אגוזים, מלחים מינרליים ואבן רטובה..."היין הזה חייב להיות אחד העסקאות הטובות ביותר במוזל ריזלינג. ריזלינג 'המבוא' של ארנסט לוף מסומן בטעמים של אפרסק טרי ומשמש, המאוזן בכמות לא מבוטלת של חומציות מרעננת. אפריטיף נהדר."מגזין מזון ויין