Oliebollen (סופגניות הולנדיות)
אוליבולן (סופגניות הולנדיות) יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 848 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 80 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם שמן צמחי, תפוח סבתא סמית, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 8 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פנסילבניה הולנדית סופגניות תפוחי אדמה, Oliebollen-גרסת ללא שמרים., ו אוליבולן או כדורי שמן.... ) / המטבח של סימון (מתכונים דומים).
הוראות
לשבור את השמרים הדחוסים, ומערבבים לתוך החלב החם.
בואו לעמוד במשך כמה דקות להתמוסס. מנפים את הקמח והמלח לקערה גדולה. מערבבים את תערובת השמרים והביצה לתוך הקמח ומערבבים לתוך הבלילה חלקה. מערבבים את דומדמניות, צימוקים ותפוח. מכסים את הקערה, ולהשאיר את הבלילה במקום חם לעלות עד כפול בגודל. זה ייקח בערך 1 שעה.
מחממים את השמן בטיגון עמוק, או במחבת עמוקה כבדה ל 375 מעלות F (190 מעלות C). השתמש 2 כפות מתכת כדי לעצב כפות בצק לכדורים, ושחרר אותם בזהירות לתוך השמן החם.
מטגנים את הכדורים עד חום זהוב, על 8 דקות. הסופגניות צריכות להיות רכות ולא שמנוניות. אם השמן לא חם מספיק, בחוץ יהיה קשה ואת הקרביים שמנוני.
מסננים סיים סופגניות על מגבות נייר ואבק עם סוכר של ממתקים.
מגישים אותם נערמו על צלחת עם סוכר ' יותר ממתקים מאובקים מעליהם. לאכול אותם חמים במידת האפשר.