Orechiette עם נקניק, שעועית, Mascarpone
Orechiette עם נקניק, שעועית, Mascarpone עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 558 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, נקניק הודו, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה טוב. נסו Orecchiette עם נקניק, שעועית, Mascarpone, Orechiette עם קייל ובייקון, ו קישואים קרמיים Orechiette (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
מסננים פסטה הזמנת 1 כוס של נוזל הבישול.
במחבת גדולה וכבדה מחממים את שמן הזית בחום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הנקניק והבצל. באמצעות כף עץ לשבור את הנקניק לחתיכות בגודל ביס כפי שהוא חומים.
המשך לבשל עד הנקניק הוא זהוב והבצל רך.
מוסיף את השעועית ואורגנו לבשל במשך 2 דקות יותר.
מוסיף את הכוס של פסטה בישול נוזלי ומערבבים, לגרד את כל ביטים חומים מהחלק התחתון של המחבת.
מוסיפים את גבינת המסקרפונה ומערבבים עד שהיא מומסת לרוטב קל.
מוסיפים את המלח, הפלפל והפסטה החמה. מערבבים עד מצופה ומגישים.